Als dementie op je pad komt

Van 16 tot en met 23 september 2022 is het dementieboekenweek. The Readshop Rijnsburg doet hier aan mee met een tafel met daarop allerlei boeken die jong en oud helpen om meer te leren over dementie. Alzheimer Nederland stelt hiervoor ook materiaal ter beschikking om gratis mee te nemen. De tafel is tijdens openingstijden van de winkel te bezoeken.

Wereld Alzheimer Dag
21 september is het Wereld Alzheimer Dag. Op deze dag bent u 's avonds vanaf 20.00 uur van harte welkom bij The Readshop in Rijnsburg. Aleid van der Meer van Alzheimer Nederland neemt bezoekers op laagdrempelige wijze mee in de wereld van dementie. Zij biedt antwoorden op vragen zoals ‘Hoe herken je signalen van dementie en welke weg bewandel je voor een diagnose?’, ‘ ’Wat doet het met je en je directe omgeving als dementie op je levenspad komt?’ Er is volop gelegenheid om vragen te stellen. Alzheimer Café Katwijk is ook vertegenwoordigd. De avond duurt tot 21.30 uur. Toegang is gratis. U kunt zich tot 15 september voor deze avond opgegeven; dat kan in de winkel of mail naar: rijnsburg@readshop.nl

Organisatie van de Dementieboekenweek en de informatieavond is in handen van Wijkteam Rijnsburg van Welzijnskwartier in samenwerking met The Readshop en Alzheimer Nederland.

Foto: Aleid van der Meer te gast in The Readshop op Wereld Alzheimerdag

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door