Bestuurslid Alzheimer Café

Heeft u hart voor mensen met dementie en wilt u een steentje bijdragen aan het verbeteren van kwaliteit van leven voor mensen met dementie en hun mantelzorgers?

Het Afdelingsbestuur Alzheimer Nederland Zuid-Holland Noord zoekt voor het ‘reizend’ Alzheimer Café Kaag en Braassem/Nieuwkoop:

Een vrijwilliger die namens het bestuur meereist met de Cafés en o.a. onderstaande werkzaamheden uitvoert:

  • De leestafel verzorgt in de Cafés (uitstalt, up-to-date houdt)
  • Deelneemt aan de werkgroep die de Cafés organiseert
  • Na ieder Café een evaluatieformulier invult
  • Deelneemt als lid van de bestuurscommissie Alzheimer NL*. De leden zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor de voortgang van de Cafés

Als u geïnteresseerd bent dan kunt u verdere informatie opvragen bij het secretariaat van het afdelingsbestuur alzheimer Nederland Z-Holland Noord:

Mailadres: zhollandnoord@alzheimer-nederland.nl

 

Alzheimer Café Kaag en Braassem/Nieuwkoop organiseert 10 Cafés op jaarbasis (een maal per maand, niet in de zomermaanden) in de volgende gemeenten/dorpen:

Gemeente Kaag en Braassem: Roelofarendsveen, Oude Wetering, Nieuwe Wetering, Rijpwetering, Rijnsaterwoude, Leimuiden, Kaag, Woubrugge, Hoogmade.

Gemeente Nieuwkoop: Nieuwveen, Langeraar, Ter Aar, Hoogmade, Nieuwkoop, Noorden, Zevenhoven, Woerdens Verlaat.

*  De Bestuurscommissie Alzheimer Nederland is onderdeel van het Afdelingsbestuur Alzheimer Nederland Zuid-Holland Noord. Ieder Café in de regio Zuid-Holland Noord (7 stuks) heeft een vertegenwoordiger in de bestuurscommissie.

Deze pagina maakt deel uit van