Martine Heruer ontvangt bij afscheid HET Alzheimer beeldje

Martine Heruer, gespreksleider in het Alzheimer Café Leiden, Leiderdorp en Oegstgeest heeft na 11 jaar afscheid genomen van het Alzheimer Café.

Vanaf de oprichting van het Café was zij (samen met Joke Vos, die vorig jaar afscheid heeft genomen) gespreksleider. Met heel veel bezieling en plezier heeft zij bezoekers van het Café geïnformeerd over alle facetten van de ziekte dementie. Vele gastsprekers heeft zij met verve geïnterviewd.

Als dank voor 11 jaar trouwe inzet heeft Martine uit handen van Ada van der Tang, afdelingsbestuurslid Alzheimer Nederland het beeldje 'voor bijzondere verdiensten' ontvangen.

Het is een blijk van grote waardering voor jarenlange inzet voor mensen met dementie en mantelzorgers. Het beeldje stelt voor een mens met een vergeet-mij-nietje. En het heet: DANK VOOR WAT JE ZAG, DEED EN NIET VERGAT. 

Mandy Visser, al sinds een jaar gespreksleider, zal samen met Roelien Schouten de Café-avonden verzorgen. En als altijd nemen de leden van de werkgroep de organisatie van de avonden voor hun rekening.

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door