Ontmoeten en meedoen (online)

Alleen Online!
Prof Einsteinlaan 2F
2251VG Voorschoten
Nederland

Plan Route
Thema van de avond: “Ontmoeten en meedoen”

Gastsprekers: Esther Paauw en Hester van Kruijssen

Sociale contacten zijn belangrijk voor onze gezondheid en ons geluk. Meestal is er wel iemand in je eigen netwerk of in de wijk op wie je kunt terugvallen of waar je steun aan hebt als dit nodig is. Maar soms is dat niet het geval. Of misschien heb je bepaalde hulp nodig en weet je niet waar je die kunt vinden. Dan kunnen wij van betekenis zijn. Wij kennen het voorzieningenaanbod in de wijk en weten de weg naar vrijwilligers, instanties of organisaties. We helpen je graag om met ze in contact te komen. Samen met onze vrijwilligers en partners maken we ‘elkaar ontmoeten’ mogelijk.

Waar mensen elkaar ontmoeten ontstaat iets nieuws. Een nieuw inzicht, andere gedachten, inspiratie, nieuw gezelschap of een stimulans om (samen) iets te ondernemen. Het leidt altijd tot meer en je bent er nooit te oud voor.

Let op! Bijeenkomst alleen online te volgen

Vanwege de RIVM maatregelen kunnen we deze keer helaas nog geen bezoekers ontvangen. We willen je daarom van harte uitnodigen om de bijeenkomst live via internet te volgen; deze wordt gefilmd en uitgezonden via een YouTube kanaal. Bel 071 - 561 90 01 of mail naar info@voorschotenvoorelkaar.nl voor meer informatie of hulp met de manier waarop je de avond ook online kunt volgen.

Link naar de online uitzending

De hyperlink naar waar de bijeenkomst live te volgen is zal binnenkort te vinden zijn op: www.alzheimer.cafe. Wanneer u op de betreffende webpagina een stukje naar beneden scrolt vindt u een knop naar de uitzending.

Telefonisch vragen stellen

Tijdens de uitzending bieden we de mogelijkheid om uw vragen telefonisch te stellen via telefoonnummer 06 - 360 154 70.

Kijk ook eens op de site van VoorschotenVoorElkaar!

Deze activiteit maakt deel uit van