Vrijwilliger communicatie en PR

Vacature Bestuurslid Communicatie/PR 

Als bestuurslid Communicatie PR ontwikkel je een passende (on- en offline) communicatiestrategie voor de activiteiten in jouw regio en je coördineert de daaruit voorkomende werkzaamheden. Je bewaakt en gebruikt de huisstijl van Alzheimer Nederland. Je draagt bij aan een goede informatievoorziening op jullie website en social media.  

Je kunt ongeveer 2 tot 4 uur per week voor dit werk vrijmaken. 

Heb je hart voor mensen met dementie? Wil je een steentje bijdragen aan het verbeteren van kwaliteit van leven voor mensen met dementie en hun mantelzorgers? 
Is het jouw drive om de activiteiten van Alzheimer Nederland zichtbaar te maken in jouw regio? 

Ben jij 

  • Creatief in het gebruiken van mogelijkheden van de on-en offlinecommunicatie of vind je het leuk om dit te ontwikkelen? 

  • Iemand met een relevant netwerk in lokale media of vind je het leuk dit op te bouwen in je regio? 

  • Nieuwsgierig en wil je het laatste nieuws graag delen met patiënten, mantelzorgers, vrijwilligers, professionals en andere belangstellenden? 

Dan komen wij graag met jou in contact. 

Je werkzaamheden zijn 

  • Je verzorgt de communicatie over de activiteiten in jouw regio 

  • Je adviseert zo nodig de werkgroepen van de Alzheimer Cafés in verband met het bereiken van de doelgroepen 

  • Je initieert activiteiten op het gebied van persberichten, actualiseren website, opstellen afdelingsnieuwsbrief en dergelijke 

  • Je participeert in regiobesprekingen van Alzheimer Nederland met betrekking tot het onderwerp Communicatie/PR en deelt hier ideeën en ervaringen op dit gebied. 

Wij bieden 

Trainingen, overleggen en bijeenkomsten gericht op verdieping of deskundigheidsbevordering. 

Informatie via het Vrijwilligersplein. Ondersteuning van de coördinator Regionale activiteiten en overige medewerkers van kantoor. Reiskostenvergoeding en vergoeding van gemaakte onkosten. Een tweejaarlijkse landelijke vrijwilligersdag. Je ontvangt maandelijks de digitale nieuwsbrief en het vrijwilligersnieuws in je mailbox. Het vrijwilligerswerk bij Alzheimer Nederland vormt een aanvulling op je Curriculum Vitae. 

 

Deze pagina maakt deel uit van