Coördinator Alzheimer Café

Vacature Coördinator van het Alzheimer Café Haarlem

 

Heb je hart voor mensen met dementie? Wil je een steentje bijdragen aan het verbeteren van kwaliteit van leven voor mensen met dementie en hun mantelzorgers?

Dan is de functie van coördinator van het Alzheimer café wellicht iets voor jou.

Het Alzheimer Café is een maandelijkse bijeenkomst voor mensen met dementie en hun mantelzorgers, 10 keer per jaar.

In het Alzheimer Café geven we informatie en zorgen we voor een aangename, veilige sfeer waar mensen hun ervaringen met elkaar delen. Met een team van vrijwilligers en professionals worden deze avonden voorbereid en georganiseerd.

Als coördinator van het Alzheimer Café zorg je samen met andere betrokken vrijwilligers en professionals van zorg en welzijnsorganisaties, voor de continuïteit van het Alzheimer Café. Je bent de spil in het team en zorgt ervoor dat ieder passende taken heeft en deze tijdig uitvoert. Je vindt het leuk om mensen te inspireren en te binden aan het Alzheimer Café. Je bent het aanspreekpunt voor vrijwilligers in het Alzheimer Café. Afhankelijk van de samenstelling van de werkgroep kun je taken uitbesteden aan werkgroep leden. Het bestuurslid Alzheimer Café van het regionale afdelingsbestuur is jouw aanspreekpunt.

Interesse gewekt: neem contact op met Leny Haaring mail: l.haaring@alzheimervrijwilligers.nl

 

Deze pagina maakt deel uit van