Je kunt me gerust een geheim vertellen

De Luifel
Herenweg 96
2101MP Heemstede
Nederland

Plan Route

52.3527631, 4.6130509

Op 16 november is er een speciaal Trefpunt Dementie in De Luifel in Heemstede

Tijdens dit Trefpunt Dementie kunt u genieten van  de theatervoorstelling: Je kunt me gerust een geheim vertellen (morgen ben ik het toch weer vergeten) gespeeld door actrice Juul Vrijdag.

Zij speelt zowel de rol van de moeder met dementie als die van de zoekende dochter en wordt daarbij muzikaal bijgestaan door Helge Slikker. Zij zoekt naar antwoorden op de vele vragen die er bestaan rondom het omgaan met dementie. Een voorstelling voor theaterliefhebbers maar ook voor mantelzorgers, vrijwilligers, zorgprofessionals en iedereen die ooit met dementie in aanraking zal komen.  

Theatermaker Madeleine Matzer heeft deze voorstelling geschreven op basis van haar persoonlijke ervaringen. In de pers zijn goede recensies verschenen en het publiek reageert enthousiast. Na afloop van de voorstelling vindt er een kort nagesprek plaats. 

Aanmelden kan via de mail:  info@wijheemstede.nl , of via telefoonnummer: 023 - 548 38 28. WIJ Heemstede de Luifel is geopend en bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 - 16.00 uur.                                                                                 

 

Deze activiteit maakt deel uit van