Nieuws van het Trefpunt Dementie Heemstede

 Hoe gaat het met u ……?

Door Corona zit Nederland al meer dan een jaar op slot. Veel evenementen gaan niet door, onze dagelijkse contacten zijn heel veel minder geworden en een serieus goed gesprek komt er vaak niet meer van.

Ook de Alzheimer Cafés en Trefpunten zijn al heel lang gesloten en het ziet er niet naar uit dat we voor de zomer daar weer mee kunnen starten.

Toch wilt u misschien wel eens met iemand spreken over uw situatie, of heeft u vragen over bepaalde zaken. Of u wilt gewoon weer eens met iemand over koetjes en kalfjes praten, misschien wel tijdens een wandelingetje, lekker in de zon.

Heeft u behoefte aan contact, heeft u vragen, zoekt u een luisterend oor? Bent u op zoek naar een goed gesprek, een partner voor een ommetje….. Laat het ons weten. Wij zoeken naar een praktische oplossing om u te helpen. We kunnen naar u toekomen, u bellen, een video-bel afspraak met u maken, …….. We horen graag van u.

U kunt een mailtje sturen naar ons secretariaat (e-mail: zkennemerland@alzheimer-nederland.nl ). We zorgen dan dat er contact met u wordt opgenomen.

U kunt ook direct bellen met Camilla Waelen (06 – 13 80 36 84) of Willeke Meijer (06 – 20 30 22 59). Zij kunnen u wellicht meteen te woord staan of zij maken met u een afspraak voor een ander moment.

 

Alvast voor in de agenda…

Mocht het weer mogelijk zijn om een bijeenkomst in Het Trefpunt Dementie in Heemstede te organiseren, dan kunt u alvast met potlood de volgende datum noteren in uw agenda:

Woensdag 15 september om 19:00 “Casemanagement: wat kan casemanagement voor u betekenen?”

 

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door