Vrijwilliger Alzheimer Café

Notulist(e) Alzheimer café (Heemstede of Zandvoort)

Alzheimer Nederland

Dementie raakt steeds meer mensen. 1 op de 5 mensen krijgt dementie. In Nederland zijn momenteel 290.000 mensen met deze ziekte. De verwachting is dat dit aantal in 2040 zal zijn verdubbeld. Met 48 regionale afdelingen, 3650 vrijwilligers en 22.000 collectanten zijn we altijd in de buurt. Samen met vrijwilligers, donateurs, collectanten, onderzoekers, bedrijven en andere betrokkenen werken we aan een toekomst zonder dementie en aan een beter leven voor mensen met dementie en hun dierbaren.

Regionale Afdeling

Je gaat aan de slag in de regio Zuid-Kennemerland bij het Trefpunt Dementie in Heemstede of bij het Breinplein in Zandvoort. We werken hard om onze regio dementievriendelijk te maken. Onze vrijwilligers zorgen ervoor dat we mensen in de buurt ondersteunen. Ze behartigen hun belangen, geven voorlichting en organiseren ontmoetingen om ervaringen te delen of in contact te komen met anderen.

Wat mag je van ons als Alzheimer Nederland verwachten 

Je komt terecht in een warme, professionele organisatie en werkt samen met een groep van bevlogen en betrokken mensen. Iedereen werkt met ongekend enthousiasme voor hetzelfde doel.

Dit doen we vanuit een goede basis, want we vinden het belangrijk dat jij met plezier aan de slag kunt. Zo bieden we voorlichting over dementie en diverse trainingen die aansluiten bij je functie. We organiseren netwerkbijeenkomsten tussen afdelingen en met collega’s op het landelijk kantoor en nemen we jouw stem in beleid serieus.

Jouw rol

Als notulist maak je een verslag op hoofdlijnen van het Trefpunt Dementie in Heemstede of het Breinplein in Zandvoort. Qua tijdbesteding moet je rekening houden met 5 tot 10 dagdelen per jaar.

Dus ben jij iemand die:

  • Op wil komen voor de belangen van mensen met dementie en hun naasten?
  • Zonder eigenbelang en met open vizier resultaatgericht kan werken?

We komen graag met je in contact 

Wil je graag nader met ons kennismaken?
Ben je geïnteresseerd, wij maken graag een afspraak om verder te praten.

Bel of mail naar Bert Liefveld onze voorzitter. Email: b.liefveld@alzheimervrijwilligers.nl  tel 06 – 10 06 09 54

Deze pagina maakt deel uit van