Alzheimer Café B.O.S. gaat online!

Aandacht voor het dementieproces en hoe er mee om te gaan

Vanwege alle maatregelingen van de afgelopen tijd en de ongerustheid voor het coronavirus hebben we besloten deze maand een online Alzheimer Café te ontwikkelen. Onze eerste is 'vers van de pers' en staat voor u klaar op ons Youtube kanaal.

Barbara Oppelaar besteedt op praktische en interactieve manier aandacht aan het dementieproces.

  • Wat gebeurt er in de hersenen?
  • Welke gevolgen heeft dat voor iemand?
  • En wat heeft iemand nodig om zo optimaal mogelijk te kunnen blijven functioneren?

 

Wilt u ook op de hoogte blijven?

Wij houden graag contact met u! Ontvangt u onze nieuwsbrief nog niet, leest u dit bericht dan even goed door.

Door Corona ging het Alzheimer Café lange tijd niet door. Wij misten u en wilden graag weten hoe het met u ging. Ook wilden wij u graag informeren. Helaas beschikten wij niet over uw contact gegevens. Daarom vragen we u nu om toestemming, voor het registreren van uw gegevens, zodat we in de toekomst makkelijker contact kunnen houden.

We versturen ongeveer 1x per maand een nieuwsbrief. Hierin staat informatie over het programma van het Alzheimer Café en aanverwante zaken.

Wilt u deze nieuwsbrief ontvangen? Stuurt u dan als antwoord op dit bericht uw naam en emailadres.

Het Alzheimer Café is een initiatief van Alzheimer Nederland. Als u uw gegevens aan ons mailt,, dan geeft u de vrijwilligers van Alzheimer Nederland toestemming om deze te gebruiken voor het sturen van onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder moment weer afmelden. Dit kunt u doen door contact op te nemen met Jan Verbeek, via email verbeek@alzheimervrijwilligers.nl of via tel. 06-41546859. Uw persoonsgegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt. Meer informatie over hoe Alzheimer Nederland omgaat met uw privacy kunt u lezen op onze website: www.alzheimer-nederland.nl/privacy

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door