Alzheimer Café Peelland neemt draad weer op

De Beiaard
Pastoor de Kleijnhof 21
5721 CR Asten
Nederland

Plan Route

Er zijn nog enkele plekken open voor het Kleine Alzheimer Café op 13 juli

Met de versoepelingen van afgelopen weken kan ook Alzheimer Café Peelland weer vooruit kijken. Besloten is om op dinsdag 7 september weer te starten met de reguliere bijeenkomsten op de eerste dinsdag van de maand om 19.30 uur in dienstencentrum De Beiaard, Pastoor de Kleijnhof 21 in Asten.

In coronatijd bleven de activiteiten beperkt tot twee “Kleine Alzheimer Cafés” in november en december met een zeer beperkt aantal bezoekers. Dat bleken waardevolle bijeenkomsten en de bezoekers gaven aan graag ook weer naar een volgend “Klein ACP” te komen. Dat is reden genoeg om ook in de vakantieperiode een bijeenkomst te plannen. Die is op dinsdag 13 juli, van 19.30 – 20.30 uur in De Beiaard. De bezoekers van de vorige Kleine ACP’s zijn hiervoor telefonisch uitgenodigd. Aangezien er nu meer bezoekers toegelaten mogen worden, is er nog ruimte voor een aantal andere gasten, uiteraard binnen de anderhalve- meter-regel en mits vooraf aangemeld. Net als vorige keer zal het vooral over ervaringen in coronatijd gaan. Het gesprek wordt door de gespreksleider op gang gebracht met vragen als:

Wat heb je gemist in deze tijd?

Wat vond je heel fijn?

Waar heb je toch nog om gelachen? Wie belangstelling heeft kan zich melden bij alzheimercafepeelland@gmail.com of telefonisch bij Piet Schippers, tel. 0493-692695 of 06 27338017.

Deze activiteit maakt deel uit van