GEZOCHT: Deelnemers voor onderzoek koken met dementie

Hallo,

Ik ben Yvon, een master student Design for Interaction aan de TU Delft. Voor mijn afstuderen wil ik iets ontwerpen zodat mensen met beginnende dementie langer zelfstandig eten en drinken kunnen bereiden. Zelf eten kunnen bereiden houdt mensen zelfstandig, maar stimuleert ook eetlust en is natuurlijk gewoon leuk om te doen! Dit project doe ik onder begeleiding van Gert Pasman van de TU Delft en Rens Brankaert van de TU Eindhoven.

Om een beter beeld te krijgen van de context en de eisen en wensen van de persoon met dementie en hun mantelzorger zou ik graag met hen in contact komen. Graag zou ik een uur langskomen bij hen thuis voor een interview en om te observeren hoe het koken nu gaat. Later in het proces ben ik op zoek naar mensen die mijn concept zouden willen testen.

Dus ken/ben jij iemand met beginnende dementie of een verzorger die mij zou willen helpen met koken toegankelijker maken? Ook al lukt het niet meer om zelfstandig een heel gerecht te maken, zo lang je interesse hebt in eten of drinken bereiden zou ik graag met u in contact komen. Stuur een mailtje naar yvonruitenburg@gmail.com of laat een reactie achter onder dit bericht en ik zal contact op nemen.

Alvast heel erg bedankt!

Groeten,
Yvon

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door