Hartelijk welkom in Gastenhuis Deurne

Eind zomer 2021 verwachten wij de deuren te openen van deze mooie vestiging

Het Gastenhuis Deurne wordt gerealiseerd in het karakteristieke hoofdgebouw van de voormalige LTS aan de Haspelweg. Midden in een mooie, groene woonwijk. Het gebouw wordt volledig gerestaureerd en zal haar authentieke uitstraling behouden. Bovenstaande tekening geeft een eerste impressie van hoe het pand er na de verbouwing uit zal zien.

De leiding van dit Gastenhuis komt in handen van Petro Klompen en Oswald Verleg. Zij nemen ook hun intrek in de naastgelegen dienstwoning: ‘De mensen een goede en fijne plek geven, aandacht voor ze hebben, iedere dag minimaal één bijzonder momentje creëren. Het maken van een dansje, een lekkere appeltaart bakken, samen een spelletje doen of alleen maar een liefdevolle aanraking. Bedenk het maar. De visie die Het Gastenhuis op zorg heeft en de aanpak ervan sluiten mooi aan op hoe wij het zelf altijd zagen en zien.’ Lees hier meer over Petro en Oswald.

Wonen of werken in Gastenhuis Deurne?

Heeft u interesse in een woonplek of een baan als medewerker in Gastenhuis Deurne? Neem dan contact met ons op via de gegevens op deze pagina. Of meld u meteen vrijblijvend aan, of stuur een open sollicitatie. Petro en Oswald nemen dan z.s.m. contact met u op.

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door