Komende maand in GeheugensteuN

Boek je leven

Verre reizen kun je boeken bij een reisbureau. Dat heeft voor velen al eens de reis van hun leven opgeleverd. Je kunt óók je leven zelf als een reis zien. En die hoef je mooi niet meer te boeken! Daar kun je echter wél een boek over schrijven.

Anne Vos zou je daar een specialist in kunnen noemen. Het is een van de elementen van haar werk als logopediste bij Valkenhof. Beroepshalve komt ze mensen tegen die de foto’s uit hun eigen levensverhaal niet zo gemakkelijk meer op kunnen roepen. Die hun levensverhaal wél in beeld zouden willen brengen en dat, met de hulp van Anne, ook daadwerkelijk doen. Dat levert prachtige boeken op. Vergelijkbaar met de Brabantse zwetsbükskes. Graven in het geheugen van een ander; dat is wat Anne daarvoor doet. ‘Hoe is dát nou mogelijk?’ zul je misschien denken. Voor het antwoord op die vraag is hier je kans. Want Anne Vos is te gast bij GeheugensteuN op vrijdag 4 december a.s. om 14 uur. Wijziging voorbehouden. Momenteel is aanmelding vooraf verplicht.

GeheugensteuN is een open inloop op de eerste vrijdag van de maand. Een plezierige plek voor ontmoeting en informatie. Het is bedoeld voor mensen die te maken hebben met vergeetachtigheid (zoals bij burn-out, depressie, niet aangeboren hersenletsel of beginnende dementie). Maar ook voor mensen om hen heen. Zoals familie, buren, vrienden, winkeliers enzovoort. Iedereen met interesse in dit onderwerp is van harte welkom. Het programma bevat zowel terugkerende als eenmalige activiteiten, verzorgd door deskundige medewerkers. GeheugensteuN is een activiteit van Cordaad Welzijn. Aanmelden kan via renevannieuwkuijk@cordaadwelzijn.nl of tel. 06 – 19 37 33 74

Elke eerste vrijdag van de maand van 14 – 16 uur in de ruimte Voor de Boeken, dat is de voormalige leeszaal van de bibliotheek. Hofnar 16 te Valkenswaard.

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door