Passie voor Bach?

Zing mee in één van de Participatiekoren!


In 2020 organiseren wij voor het derde jaar op rij onze succesvolle Passieconcerten. Onder de titel Erbarme dich zingen we de hoogtepunten uit de Passies van Bach, afgewisseld met onvergetelijke verhalen over liefde en vriendschap van mensen met dementie. Er zijn Participatiekoren in Bergen NH, Haarlem, Helmond en Midden Delfland.

De Participatiekoren zijn er voor iedereen die van Bach en van zingen houdt. Of je nu een haperend brein hebt of niet. Iedereen doet mee. We werken in negen bijeenkomsten en repetities samen naar een bijzonder Passieconcert. De Passieconcerten worden georganiseerd in samenwerking met professionele dirigenten en musici en diverse zorg- en welzijnsorgnanisaties.


Vertel jouw passieverhaal
De een houdt van zingen, de ander zit vol verhalen. De Passies van Bach zijn misschien wel de mooiste composities die vertellen over lijden, verlies, liefde en hoop. Welk passieverhaal gaat er in jou schuil? Ga in zes workshops met ons mee op ontdekkingsreis naar jouw onvergetelijke verhalen. We vertellen ze aan elkaar en dragen ze voor tijdens het Passieconcert. Zo maken we samen met de Participatiekoren elk Paasconcert uniek.
De workshops Onvergetelijke Verhalen zijn bedoeld voor mensen met dementie en hun partner, kind of vriend(in).

Schrijf je nu in!

Wil je meezingen in een van onze Participatiekoren of kom je jouw passieverhaal vertellen?

De repetities en workshops starten vanaf januari 2020. De concerten vinden plaats tussen 22 maart en 11 april. Ga voor meer informatie naar www.participatiekoor.nl en meld je aan.

 

 

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door