Sleutelen opent

Sleutelen opent

Wilmy van der Helm sleutelt graag. Toch trekt zij daarbij nooit een overal aan. Het geluid van haar sleutels heeft met muziek te maken en niet met ronkende motoren. Oók op vrijdag 10 januari van 14 – 16 uur.

Met deze raadselachtige woorden willen wij iedereen graag nieuwsgierig maken. Want het geheugen heeft baat bij zingen en muziek. Wilmy is koordirigent en zangeres. Al bijna 10 jaar komt ze wekelijks in de Hofnar voor haar Valkenswaardse koor Con Molto Dedizione. Haar koorleden hebben altijd een smile op hun gezicht als ze binnenkomen en altijd een BIG smile als ze weer huiswaarts keren. Zingen doet goed! Het is voor hen absoluut niet noodzakelijk noten te kunnen lezen. Hun geheugen heeft altijd paraat wat er nodig is om lekker te zingen. Wilmy gebruikt bijzondere sleutels waarmee de stem van het hart zich opent. Dát willen wij onze bezoekers aan de inloop ook eens laten ervaren. Met de sleutels van Wilmy en enkele leden van haar koor openen wij het nieuwe jaar. Wil jij dat niet missen? Kom je dan verheugen!

GeheugensteuN is een open inloop op de eerste vrijdag van de maand. Een plezierige plek voor ontmoeting en informatie. Het is bedoeld voor mensen die te maken hebben met vergeetachtigheid (zoals bij burn-out, depressie, niet aangeboren hersenletsel of beginnende dementie). Maar ook voor mensen om hen heen. Zoals familie, buren, vrienden, winkeliers enzovoort. Iedereen met interesse in dit onderwerp is van harte welkom. Het programma bevat zowel terugkerende als eenmalige activiteiten, verzorgd door deskundige medewerkers. GeheugensteuN is een activiteit van Cordaad Welzijn.

Elke eerste vrijdag van de maand van 14 – 16 uur in de Leeszaal van de bibliotheek, Hofnar 16 te Valkenswaard.

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door