Vacature: bestuurslid PR & Communicatie

Heb je hart voor mensen met dementie? Wil je een steentje bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van leven voor mensen met dementie en hun mantelzorgers?

Afdeling Zuidoost Brabant zoekt een bestuurslid PR & Communicatie

Het bestuur van Alzheimer Nederland afdeling Zuidoost- Brabant zoekt versterking. Als bestuur willen wij graag dementie en de gevolgen daarvan voor betrokkenen een grote bekendheid geven. Met als doel de zorg voor mensen met dementie en hun mantelzorgers te verbeteren gedurende het gehele ziekteverloop. Ze biedt daartoe ondersteuning aan 7 Alzheimer Caf├ęs in haar regio, verzorgt lezingen en voorlichtingsbijeenkomsten en probeert in te spelen op actuele ontwikkelingen in de regio.

Op 21 september - Wereld Alzheimer Dag - wordt jaarlijks een activiteit georganiseerd om dementie extra onder de aandacht te brengen.

Afdeling Zuidoost Brabant telt 21 gemeenten die we bewust willen maken van het ouderenbeleid dat ze voeren. We vragen aandacht voor concrete activiteiten en werken graag samen. Om dit mooie (en leuke!) werk te kunnen blijven doen, zoeken we vrijwilligers voor de functie van

Bestuurslid met de kerntaak:

  • Public Relations & Communicatie

Als bestuurslid heb je affiniteit met mensen met dementie en hun mantelzorgers en werk je samen in een organisatie van vrijwilligers.

Het bestuur komt graag in contact met iemand die:

  • ervaring heeft in de communicatiebranche en actiegericht kan denken;
  • goede communicatieve vaardigheden heeft, in woord en geschrift;
  • bij voorkeur bestuurlijke en organisatorische ervaring heeft;
  • de nieuwsbrief (2x p/j) maakt;
  • de website en Facebookpagina actueel houdt;
  • een activiteit op Wereld Alzheimer Dag organiseert;
  • minimaal 2 tot 4 uur per week beschikbaar is.

Wij bieden een inspirerende en zinvolle bestuursfunctie met ondersteuning vanuit de landelijke organisatie. Je krijgt ook de mogelijkheid om deel te nemen aan trainingsbijeenkomsten. Verder bieden wij vergoeding van gemaakte kosten.

Voor Informatie of reacties graag bellen of mailen met Kiki Swinkels, tel; 06 41271424, kikiborghstijn@gmail.com. Meer informatie over de afdeling vind je op onze website

Deze pagina maakt deel uit van