Vacature: Coördinator Regionale Activiteiten, regio Midden (32 uur)

Steeds meer mensen krijgen te maken met dementie. Zelf of in hun omgeving. Momenteel zijn er 280.000 mensen met dementie in Nederland. En dat aantal groeit.

Met bevlogen en ambitieuze medewerkers en vrijwilligers zet Alzheimer Nederland zich in voor een toekomst waarin dementie voorkomen en genezen kan worden én voor de mensen die nu leven met dementie. Dit doen we door het financieren van wetenschappelijk onderzoek, belangenbehartiging, voorlichting en regionale hulp. Met 48 regionale afdelingen en 246 Alzheimer Cafés is Alzheimer Nederland in het hele land dichtbij. Verder bieden wij met het platform dementie.nl ondersteuning aan mantelzorgers en werken we aan een dementievriendelijke samenleving met de campagne Samen dementievriendelijk. Alzheimer Nederland is afhankelijk van particuliere giften en partnerships. Wij hebben een CBF-keurmerk voor goede doelen.

Het team Regionale Hulp is de spil tussen de landelijke organisatie en de regionale vrijwilligersorganisatie. Alzheimer Nederland zoekt voor dit team zo snel mogelijk een nieuwe collega, namelijk een

Coördinator Regionale Activiteiten, regio Midden (32 uur)

Wij zoeken een collega die de afdelingen en hun ongeveer 700 vrijwilligers in de regio Midden gaat ondersteunen, adviseren, coachen en inspireren bij de uitvoering van hun plannen. Daarnaast heb je een belangrijke rol in het werven, coachen, ondersteunen en inspireren van vrijwilligers in je regio. Je bent ondernemend, zelfstandig en durft initiatief te nemen. En je bent een kei in het opbouwen en onderhouden van relaties.

Wat doe je als regiocoördinator?
 Je werkt mee aan de vertaling van het beleid en de strategie van Alzheimer Nederland naar concrete doelstellingen voor het team Regionale Hulp en regionale afdelingen en omgekeerd.
 Je ondersteunt en adviseert regionale afdelingen zodat zij hun doelstellingen kunnen realiseren.
 Je werft en bindt vrijwilligers i.s.m. de afdelingsbesturen aan Alzheimer Nederland.
 Je stimuleert en faciliteert vrijwilligers om hun kennis en deskundigheid die relevant is voor hun taken te vergroten.
 Je faciliteert de uitwisseling van kennis, ervaringen en strategieën tussen afdelingen onderling en tussen de regionale vrijwilligersorganisatie en de landelijke afdelingen van Alzheimer Nederland.
 Je coördineert de werving van middelen binnen de verschillende regio’s.
 Je onderhoudt en bouwt een relevant regionaal netwerk (gemeenten, organisaties en vrijwilligers) en ondersteunt bij regionale lobby werkzaamheden.
 Je voert integrale projecten uit. Wat breng je?
 Je bent een echte netwerker met minimaal hbo werk- en denkniveau en minimaal drie jaar ervaring in een soortgelijke functie.
 Je kunt anderen sturen op inhoudelijke en financiële resultaten.
 Je krijgt energie van het coachen en enthousiasmeren van vrijwilligers en hebt hier ook ruim ervaring mee.
 Je hebt kennis van de problematiek van mensen met dementie en hun naaste omgeving.
 Je hebt ervaring met projectmatig werken.
 Je hebt sterke communicatieve en contactuele vaardigheden.
 Je bent bereid om op onregelmatige tijden te werken.
 En je woont in je werkgebied: Midden Nederland (provincies Utrecht, Gelderland)

Wat bieden wij?
Een uitdagende baan waarin je samenwerkt met leuke collega’s in een prima werksfeer. Het salaris is marktconform tussen de € 2.800 en maximaal € 4.100 bruto per maand op basis van 38 uur per week. Alzheimer Nederland heeft een eigen arbeidsvoorwaardenregeling met onder andere een tijd voor tijd regeling, 25 vakantiedagen (met mogelijkheid tot het kopen van vakantiedagen), OV trajectkaart en mogelijkheden om op verschillende plekken te werken. De aanstelling geschiedt voor de duur van een jaar, met de mogelijkheid tot verlenging.

Heb je vragen?
Neem voor vragen over de procedure contact op met Ievonne van Limpt (adviseur P&O): 033 - 303 25 94 (ma/di/wo/vr). Neem voor inhoudelijke vragen contact op met Sandra Conijn, via secretaresse Karin van der Velden, telefoonnummer 033 – 303 25 51. Solliciteren Ben je geïnteresseerd? Stuur dan uiterlijk 20 november 2019 je motivatie met CV naar: vacatures@alzheimer-nederland.nl o.v.v. vacature Coördinator Regionale Activiteiten.

De eerste gesprekken zijn gepland op donderdag 28 november.

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door