Wereld Alzheimer Dag in Eindhoven op 15 september 2020 - GEANNULEERD -

Muziek blijf je bij in Muziekgebouw Eindhoven

Gezellige middag voor mensen met dementie en hun mantelzorgers

Deze activiteit is geannuleerd

Tijdens de Wereld Alzheimer Week organiseert Muziekgebouw Eindhoven samen met Stichting Alzheimer Nederland een speciaal concert voor mensen met dementie, samen met hun partner, (klein-)kind of mantelzorger.

Dit jaar ontvangen wij zangeres en muzikant Jolanda van de Berghe van Muzikale Zonnestralen. Met haar enthousiasme en brede repertoire weet ze het publiek te verwarmen. Waar woorden niet meer binnenkomen, raakt de muziek van Muzikale Zonnestralen nog moeiteloos de juiste snaar.

Uiteraard zorgen wij voor een veilige en prettige omgeving waar u onbezorgd van het concert kunt genieten. Hier leest u meer over de maatregelen die zijn getroffen. Tevens zijn de zitplaatsen zo gesitueerd dat u in duo’s in de zaal geplaatst wordt. Daarmee zorgen we voor een goede balans in mensen met dementie en begeleiders én dat er 1,5 m. afstand gehouden kan worden.

Vanaf 13.00 uur zijn de deuren van het Muziekgebouw geopend. We verwelkomen u met een kopje koffie of thee en een lekkernij op de ASML Foyer op de eerste verdieping. Het programma start om 14.30 uur en duurt naar verwachting tot 16.00 uur (zonder pauze).

U kunt duokaarten bestellen op www.mgehv.nl/alzheimer of bel naar 040- 244 20 20 (geopend op ma t/m vrij van 13.00 uur – 17.00 uur)

Rolstoelplekken graag telefonisch doorgeven. Indien u gebruik maakt van groepsvervoer, neemt u dan eveneens contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door