Een relatiegeschenk voor het goede doel

Kerstmis is het perfecte moment om waardevolle relaties te erkennen en belonen. Op een persoonlijke, originele manier. Alzheimer Nederland helpt u daar graag bij, en wel met de speciale kerstkaDOOS. Een fraai relatiegeschenk voor het goede doel.

Nieuw: KerstkaDOOS van Alzheimer Nederland

Dit met zorg samengestelde kerstcadeau bevat twee paar speciale Alzheimer sokken, ontworpen door Nederlandse topontwerpers. Ook ontvangt uw relatie het fraaie vergeet-me-niet-speldje en een kerstkaart met een inspirerend gedicht.

Een begeleidende brief van Alzheimer Nederland laat tot slot zien dat u met uw bedrijf op deze manier een bijzondere invulling geeft aan een mooie kersttraditie.

kerstkadoos-doos_0.jpg

Een origineel relatiegeschenk geven = aan Alzheimer Nederland doneren

Kerstmis is ook het ideale moment om goed te doen. Voor uzelf en zeker ook voor anderen. Hoe mooi is het dan als u goed doet voor meerdere mensen tegelijk? En dat is precies wat u doet als u uw relatie een kerstkaDOOS schenkt.

Voor 25 euro maakt u namelijk niet alleen uw relaties blij, maar ook mensen met dementie en hun omgeving. Een relatiegeschenk geven staat immers gelijk aan een donatie geven aan Alzheimer Nederland.

KerstkaDOOS: de ultieme kerstgedachte

kerstkadoos-sokken.jpg

Met de Alzheimer Nederland kerstkaDOOS komt zo alles samen. Er gaat een donatie naar het goede doel, uw relaties krijgen een persoonlijk en tastbaar cadeau én u toont uw maatschappelijke betrokkenheid.  

Inhoud van onze met zorg samengestelde kerstkaDOOS:

 • de Alzheimer Socks 2017 van ontwerpersduo Spijkers en Spijkers
 • het ‘collectors item’ Alzheimer Socks ontworpen door Mart Visser en Frans Molenaar
 • een vergeet-me-niet-speldje
 • een kerstkaart met inspirerend gedicht
 • een begeleidende brief van Alzheimer Nederland die laat zien dat u met uw bedrijf op deze manier een bijzondere invulling geeft aan een mooie kersttraditie

  Wilt u een bestelling plaatsen?

  Met een sympathiek en symbolisch relatiegeschenk voor uw relatie en deze donatie voor Alzheimer Nederland, laat u zien dat u mensen met dementie niet in de kou laat staan.

  We versturen de pakketten naar wens. Voor vragen en bestellingen kunt u contact opnemen via zakelijk@alzheimer-nederland.nl.

  Maak zelf kans op een cadeau

  ma_eric_corton.jpg

  Als u onze mooie kerstkaDOOS schenkt aan uw relaties of collega’s, verdient u ook een cadeau. U maakt kans op kaarten voor de voorstelling MA van Hugo Borst met Eric Corton die vanaf januari in de theaters draait. U hoeft hier niets voor te doen; zodra u een bestelling plaatst doet u automatisch mee. Na afloop van de actie ontvangt u hierover bericht.