Een relatiegeschenk voor het goede doel

Kerstmis is het perfecte moment om waardevolle relaties te erkennen en belonen. Op een persoonlijke, originele manier. Alzheimer Nederland helpt u daar graag bij, en wel met de speciale kerstkaDOOS. Een fraai relatiegeschenk voor het goede doel.

NIEUW! KerstkaDOOS: de ultieme kerstgedachte

kerstkadoos-sokken.jpg

Met de Alzheimer Nederland kerstkaDOOS komt alles samen. Er gaat een donatie naar het goede doel, uw relaties krijgen een persoonlijk en tastbaar cadeau én u toont uw maatschappelijke betrokkenheid.  

Inhoud van onze met zorg samengestelde kerstkaDOOS:

 • de Alzheimer Socks 2017 van ontwerpersduo Spijkers en Spijkers
 • het ‘collectors item’ Alzheimer Socks ontworpen door Mart Visser en Frans Molenaar
 • een vergeet-me-niet-speldje
 • een kerstkaart met inspirerend gedicht
 • een begeleidende brief van Alzheimer Nederland die laat zien dat u met uw bedrijf op deze manier een bijzondere invulling geeft aan een mooie kersttraditie

  Plaats nu uw bestelling!

  Met een sympathiek en symbolisch relatiegeschenk voor uw relatie en deze donatie voor Alzheimer Nederland, laat u zien dat u mensen met dementie niet in de kou laat staan.

  We versturen de pakketten naar wens. Voor vragen en bestellingen kunt u contact opnemen via zakelijk@alzheimer-nederland.nl, of bel Carolien Verheijde, 06-51435098. 

  Een origineel relatiegeschenk geven = aan Alzheimer Nederland doneren

  Kerstmis is ook het ideale moment om goed te doen. Voor uzelf en zeker ook voor anderen. Hoe mooi is het dan als u goed doet voor meerdere mensen tegelijk? En dat is precies wat u doet als u uw relatie een kerstkaDOOS schenkt.

  Voor 25 euro maakt u namelijk niet alleen uw relaties blij, maar ook mensen met dementie en hun omgeving. Een relatiegeschenk geven staat immers gelijk aan een donatie geven aan Alzheimer Nederland.

  kerstkadoos-doos_0.jpg

  Maak zelf kans op een cadeau

  ma_eric_corton.jpg

  Als u onze mooie kerstkaDOOS schenkt aan uw relaties of collega’s, verdient u ook een cadeau. U maakt kans op kaarten voor de voorstelling MA van Hugo Borst met Eric Corton die vanaf januari in de theaters draait. U hoeft hier niets voor te doen; zodra u een bestelling plaatst doet u automatisch mee. Na afloop van de actie ontvangt u hierover bericht.