Gratis Vergeet-mij-niet-speldje

Bestel ook één van de mooie Vergeet-mij-niet-producten, zoals het gratis Vergeet-mij-niet-speldje, het verfijnde hangertje of de sleutelhanger. Elke aankoop draagt bij aan belangrijk onderzoek naar dementie! ♥

Bekijk alle producten

 

 

Doe de geheugentest

Voor jezelf of voor een ander

✔ In een paar minuten jouw persoonlijke score

Start de geheugentest

Achtergrond programma

Het programma The restaurant that makes mistakes werd in 2019 voor het eerst uitgezonden in Groot-Brittannië. De Nederlandse versie, Restaurant Misverstand - Waar niemand wordt afgeserveerd, is geproduceerd door Concept Street in samenwerking met Alzheimer Nederland. Wij werken aan een toekomst zonder dementie en zetten ons in voor een betere kwaliteit van leven van mensen met dementie en hun dierbaren. Met deze serie hopen wij het begrip voor mensen met dementie te vergroten. Het is belangrijk dat er veel meer activiteiten op maat komen voor de groeiende groep mensen met dementie, zodat zij zo lang mogelijk kunnen blijven meedoen en zich waardevol voelen. 

Veelgestelde vragen

Ik heb de uitzending van Restaurant Misverstand gemist, hoe kan ik de uitzending terugkijken?

Wanneer is Restaurant Misverstand op tv?

Restaurant Misverstand is vanaf woensdag 12 oktober 2022 te zien om 20.30 uur op SBS6.

Kan ik eten op locatie bij Restaurant Misverstand?

Nee, het is helaas niet mogelijk om bij Restaurant Misverstand te eten. Restaurant Misverstand is een tijdelijk restaurant op een bijzondere locatie: Bij de C aan de Hoge Duin en Daalseweg 6 in Bloemendaal. Het restaurant waar het programma is opgenomen is wel te bezoeken.