Bied mee op schoenen van minister De Jonge voor Alzheimer Nederland

Om meer aandacht te vragen voor dementie lieten we de schoenen van de minister De Jonge van VWS beschilderen door kunstenares Lola Brood met een bijzondere print van vergeet-mij-nietjes. Biedt u mee op de veiling van de schoenen van de minister (maat 45/46)? De opbrengst komt volledig ten goede aan Alzheimer Nederland. Tijdens het beschilderen van de schoenen stelden we de minister vragen over casemanagers dementie, eenzaamheid onder mantelzorgers en wat de samenleving kan bijdragen.

Bied op de schoenen

Verlanglijstje Alzheimer Nederland

U kunt op meerdere manieren bijdragen aan het verlanglijstje van Alzheimer Nederland: een toekomst zonder dementie én een betere kwaliteit van leven voor mensen met dementie en hun naasten.

Cadeau met betekenis

Kerst-Vergeetmijnietjes-2019-400x206.jpg

Bent u nog op zoek naar een mooi (kerst)cadeautje? Bestel dan een vergeet-mij-nietje, dat staat voor een toekomst zonder dementie.

Bekijk alle cadeaus

 

Bestel Alz... magazine

alz_400x206.jpg

Voor 25 euro ontvangt u drie keer per jaar ons Alz... magazine, met nuttige tips en interviews met patiënten en mantelzorgers.

Alz... thuis ontvangen

 

> Bekijk alle manieren om te helpen

Steun met tijd

vrijwilligers-400x206.jpg

Jaarlijks krijgt Alzheimer Nederland hulp van zo'n 5.600 vrijwilligers en 22.000 collectanten. Een mooie manier om bij te dragen! Helpt u ook mee?

Word vrijwilliger