Stagiair Patiëntenparticipatie

Alzheimer Nederland zoekt een Stagiair Patiëntenparticipatie. Tijdens deze veelzijdige stage ondersteun je het team belangenbehartiging bij het uitvoeren van een literatuurstudie over het internetgebruik door mensen met dementie en je helpt bij het uitvoeren van een focusgroep onder mensen met dementie naar internetgebruik en internetbehoeften.

Inhoud stagewerkzaamheden

  • Je doet literatuuronderzoek (nationaal en internationaal) naar internetgebruik door mensen met dementie (of mogelijk te vergelijken ziektebeeld);

  • Je helpt mee met het uitvoeren van een focusgroep onder mensen met dementie;
  • Je geeft conclusies en aanbevelingen naar aanleiding van de literatuurstudie en de focusgroep.

Wij zoeken:

Een enthousiaste en initiatiefrijke student (HBO- of universitair);

Wij bieden:

Een prettige, stimulerende werkomgeving waarin je zelfstandig, maar ook in een enthousiast team kunt werken. Daarnaast word je op een goede manier begeleid door onze medewerkers van team belangenbehartiging. De stageplaats is beschikbaar per 1 oktober 2017 voor maximaal 32 uur per week voor de duur van 4 maanden. Er is een vergoeding van € 2,25 per uur. Wanneer er geen sprake is van een OV-studentenkaart dan worden reiskosten vergoed conform onze reiskostenregeling. De standplaats van Alzheimer Nederland is Amersfoort.

Vragen?

Voor vragen over de stageplaats kun je contact opnemen onze adviseur P&O Ievonne van Limpt via i.vanlimpt@alzheimer-nederland.nl

Interesse?

Stuur je sollicitatiebrief met CV naar Anne-marie Bruijs, medewerker belangenbehartiging a.bruijs@alzheimer-nederland.nl . Inhoudelijke vragen over de stage kun je ook aan haar mailen.