Steun op een andere manier

Het is mogelijk om Alzheimer Nederland op een andere manier te steunen dan met een gift of met uw tijd. Bijvoorbeeld door mee te spelen met de VriendenLoterij, een SMS te sturen naar 4333, een vakantie te boeken op booking.com of met VVV bonnen. 

Draag bij met uw reis

Een donatie aan Alzheimer Nederland hoeft u niet altijd geld te kosten, boek uw reis via www.booking.com/stopdementie en een deel van het boekingsbedrag wordt gedoneerd aan Alzheimer Nederland.

Speel mee met de VriendenLoterij

Maak elke maand kans op duizenden prijzen bij de VriendenLoterij! Met uw deelname steunt u gelijk Alzheimer Nederland. U speelt al mee vanaf € 13,75 per maand. Sinds 2002 heeft Alzheimer Nederland al ruim 8,7 miljoen euro ontvangen van de Vriendenloterij.

Speel mee

Zoekt u onafhankelijke informatie over loterijen? Ga dan naar loterijen.com.

Doneren via SMS:

SMS Alzheimer naar 4333 

SMS het woord 'Alzheimer' (zonder aanhalingstekens) naar 4333 en doneer eenmalig € 3. U ontvangt direct een SMS terug met de bevestiging van uw gift.

Lees meer over doneren via SMS >

Doneer bij het online winkelen

Koopt u weleens online? Winkel dan bij een webshop die een deel van zijn inkomsten schenkt aan goede doelen. Kies bij het afrekenen voor Alzheimer Nederland en steun ons werk zonder dat het u wat kost.

Winkel online voor Alzheimer Nederland

Doneer uw VVV-bonnen

Heeft u nog VVV cadeaubonnen in een laatje liggen? Deze kunt u doneren aan Alzheimer Nederland! Stuur de VVV-bonnen naar:
  Alzheimer Nederland 
  t.a.v. Team Kom in Actie
  Antwoordnummer 448
  3800 VB Amersfoort

Een postzegel is niet nodig.

Vragen over donateurschap of onze wervingsmethoden?

Wilt u een wijziging doorgeven als donateur? Of bijvoorbeeld meer weten over hoe wij donateurs werven? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen.