Gratis training: houd uw brein gezond!

breintraining-links_0.jpg

Een gezonde leefstijl voorkomt veel ziektes en een actief brein vermindert de kans op dementie. Bovendien is het fit houden van uw brein ook nog eens ontzettend leuk!

Schrijf u in voor onze gratis online training 'Houd uw brein gezond' en leer in zes weken verrassende dingen over uw hersenen en breingezondheid. We gaan in op de effecten van stress en slaap. Lekker eten en plezierig bewegen. U krijgt leuke uitdagingen en bovendien handige tips om nieuwe gezonde gewoontes vol te houden.

Aanmelden

  • *
  •  

Wat kunt u verwachten:

  • Zes themamailings met verrassende inzichten
  • Volop tips om uw hersenen aan het werk te zetten
  • Leuke en leerzame testjes
  • Laagdrempelig: iedereen kan meedoen
  • Gratis en zonder verplichtingen

Veelgestelde vragen

Is de training ook voor mij geschikt?

Iedereen kan meedoen! De training is laagdrempelig en voor iedereen te volgen. Gebruik de tips zoals het in uw leven past. 

Waarom een gratis training?

Alzheimer Nederland biedt deze online training gratis aan, omdat wij het belangrijk vinden voorlichting te geven over de risico's op dementie en mogelijkheden voor preventie. 30% van de gevallen van dementie is te voorkomen door een gezonde leefstijl. Door middel van deze training helpen we u om op een leuke manier te werken aan het gezond houden van uw hersenen. U zit nergens aan vast en kunt zich eenvoudig onder iedere e-mail afmelden. 

Kan ik de training in mijn eigen tempo volgen?

Na bevestiging van uw deelname ontvangt u zes weken lang iedere week één e-mail met tips, feitjes en een kennistest. Alle informatie blijft voor u beschikbaar, u kunt de informatie dus altijd op uw gemak teruglezen. 

Kan ik dementie voorkomen door deze training?

Bijna één op de drie gevallen van dementie is te voorkomen door een gezonde leefstijl. Natuurlijk heeft de achteruitgang van de hersenen te maken met leeftijd, genen, erfelijkheid en andere omstandigheden die niet te controleren zijn. Een gezonde leefstijl of het volgen van de adviezen uit de e-training is dus geen garantie dat u geen dementie zult krijgen. Wel kunt u de kans op dementie verkleinen of de achteruitgang of symptomen vertragen door uw hersenen zo actief mogelijk te houden. 

Hoeveel e-mails zal ik ontvangen?

U ontvangt zes informatieve thema-mails met tips, informatie en inspiratie. Daarna vragen we u nog eenmaal per e-mail naar uw mening over de training en eventuele tips die u heeft.
U kunt zich natuurlijk ten alle tijden afmelden voor de e-mailings, door de link onderaan de mail.

Heeft u interesse in meer nieuws en informatie over dementie en het omgaan met dementie? Meld u dan aan voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief

Ja, ik meld me aan voor de gratis training:

  • *
  •