Tip: bied je naasten een Vergeet-mij-niet-speldje

Je kunt je naasten een Vergeet-mij-niet-speldje van Alzheimer Nederland aanbieden als dank voor hun betrokkenheid. Het speldje laat zien dat we mensen met dementie en hun naasten niet vergeten. De speldjes kosten 1 euro per stuk. Bestel je minimaal 100 speldjes, dan ontvang je 10% korting. Elke aankoop draagt bij aan meer onderzoek naar dementie  De bestelling ontvang je binnen twee weken in huis. Is dit te laat? Bel dan na het bestellen met onze Publieksservice op telefoonnummer 033 303 2502. We proberen de speldjes dan dezelfde dag nog te verzenden.

Bestel direct

 

Online in memoriampagina
Kunnen door de maatregelen rondom het coronavirus niet alle nabestaanden fysiek bij de uitvaart aanwezig zijn? Maak dan een online in memoriampagina ter ere van je dierbare aan en vraag nabestaanden om een online donatie, voor een toekomst zonder dementie.

Lees meer

Omgaan met verlies
Het overlijden van je naaste is het moeilijke einde van een heftige periode. Als je langere tijd voor iemand hebt gezorgd, kunnen emoties na overlijden tegenstrijdig en verwarrend zijn. Dat is heel normaal. Hoe geef je het verlies een plek?

Bekijk de tips op dementie.nl