Vacature marketing coördinator Zakelijke markt

Ben jij een energieke en gedreven marketing coördinator die grote maatschappelijke impact wil maken?

En wil je:

 • Werken bij één van de beste werkgevers van Nederland: Best Workplace 2020!
 • Zowel nieuwe relaties betrekken als bestaande relaties betrokken houden bij onze ambities?
 • Ruimte krijgen: zowel om ideeën uit te voeren als om jezelf te blijven ontwikkelen?

Kom dan bij ons werken en bouw mee aan een toekomst zonder dementie.

Alzheimer Nederland

Wij zijn Alzheimer Nederland en wij zetten onze talenten en ambitie in voor een van de grootste uitdagingen van deze tijd: dementie. Samen met mensen met dementie, mantelzorgers, duizenden vrijwilligers, onderzoekers, donateurs en collectanten werken wij aan een toekomst zonder dementie en een betere kwaliteit van leven voor mensen met dementie en hun omgeving.

Daarbij hebben wij één doel voor ogen: vooruitgang! Wij zijn immers dé organisatie die de grote groep betrokkenen bij dementie vertegenwoordigt, in de regio, in politiek Den Haag, in het wetenschappelijk onderzoek en in de media. Met deze unieke positie, als grootste private financier van wetenschappelijk dementieonderzoek en patiëntenorganisatie, is Alzheimer Nederland de autoriteit op dementiegebied.

Het team

Je wordt onderdeel van het marketingteam ‘Zakelijke markt’. Samen met dit team zorg je ervoor dat de ambities van Alzheimer Nederland ook daadwerkelijk waargemaakt worden! Dat doen we door waardevolle zakelijke relaties aan te gaan en deze duurzaam te ontwikkelen.

Jouw rol

Als marketing coördinator zakelijke markt bij Alzheimer Nederland ben je als een spin in het web. Als eerste aanspreekpunt ben jij degene die afspraken regelt en coördineert. Doordat je weet wat er in het team speelt, de jaarplanning en gemaakte afspraken in de gaten houdt, weet je ook wie deze het best kan oppakken of pak je het zelf op. Daarnaast zorg je er ook voor dat contacten onderhouden worden, weet je onze zakelijke relaties te vinden en zij jou natuurlijk ook!

Je bedenkt leuke en originele acties en weet je proposities goed en pakkend te formuleren. Hierin weet je kansen te benutten voor up-selling of cross-selling.

Marketingcampagnes voor de zakelijke markt help je mee te ontwikkelen en je denkt actief mee over de acquisitie van deze en voert deze ook uit. Dit doe je zowel via on- als offline kanalen. Je bent bedreven met social media en jij weet het zakelijke netwerk uit te breiden door mee te denken aan de content- en contactstrategie. Dit doe je door actuele ontwikkelingen in de markt bij te houden en in te spelen op behoeftes van onze zakelijke relaties. Ook draag je bij aan de jaarlijkse invulling van de diverse zakelijke programma’s, en het opstellen van de jaarplannen.

Last but not least; wil je natuurlijk ook weten én delen wat de resultaten zijn van al jouw inspanningen! Hiervoor registreer, monitor en evalueer je activiteiten in het CRM-systeem en onderhoud je de dashboards van zakelijke markt met betrekking tot de gemaakte de jaarplannen. 

Wat mag je van ons als werkgever verwachten?

Niet alleen wij zelf zeggen dat het leuk is om bij ons te werken! Als werkgever worden we gewaardeerd omdat we onze medewerkers inspireren en goed voor hen zorgen. Daarmee hebben we in 2020 de award voor Best Workplace gewonnen!

En verder:

 • Een contract voor een jaar, voor 32 uur, met uitzicht op een vast contract. 
 • Een goed salaris tussen de € 3.000,- en maximaal € 4.200,- bruto per maand op basis van 38 uur per week.
 • Mogelijkheid tot flexibel werken.
 • 25 vakantiedagen, met mogelijkheid tot het kopen van vakantiedagen.
 • Een platte organisatie, met korte lijnen en volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.
 • Een bruisende werkplek, pal naast het NS-station in Amersfoort afgewisseld bij jou thuis.

Dus ben jij iemand die:

 • Stevige ervaring heeft in een vergelijkbare functie;
 • Kan denken én schakelen op hbo-niveau;
 • Kennis heeft van marketing en B2B;
 • Van aanpakken houdt;
 • Een verbindende teamspeler is?

Dan gaan we heel graag met je in gesprek.

Hoe kan ik solliciteren?

Heb je interesse? Stuur dan een bericht naar Karin Bradley (interim HR) via vacatures@alzheimer-nederland.nl vóór 21 mei 2021, waarin je aangeeft dat je interesse hebt en:

 • Waarom jij graag bij ons wilt werken.
 • Een link naar je profiel op LinkedIn met je toestemming dat we daar alvast op gaan kijken om een eerste indruk van je te krijgen.

We schakelen snel én vinden het tegelijkertijd ook belangrijk dat we allebei de juiste afweging maken. Daarom voeren we sowieso twee gesprekken, zodat je met meerdere collega’s en leidinggevenden kennis kunt maken. In het arbeidsvoorwaardengesprek zetten we vervolgens de puntjes op de i. Natuurlijk hopen we je aan het einde van dat gesprek bij ons te kunnen verwelkomen.

Toch nog eerst even wat meer informatie? Bel of mail dan je toekomstig leidinggevende Nienke van Wezel, teamleider Zakelijke markt. Je kunt haar bereiken via n.vanwezel@alzheimer-nederland.nl of 06-12985499.

Best place to work

Alzheimer Nederland is uitgeroepen tot gecertificeerd ‘Best place to work’. Een eigentijdse werkplek voor professionals, met aandacht voor talent en ontplooiing, waar we denken in mogelijkheden en successen samen worden gevierd. Ook daar zorgen wij voor!

> Bekijk hier waarom Alzheimer Nederland een Best Workplace is

Extra bijzonder: wij zijn het enige goede doel op de lijst Best Workplaces 2020.