Vacature: medewerker collectebureau

Alzheimer Nederland werkt al meer dan 30 jaar aan een betere toekomst voor mensen met dementie en hun omgeving. Het is onze missie om dementie te voorkomen of te genezen. En tot die tijd maken wij ons sterk voor het verbeteren van de levenskwaliteit van mensen met dementie en hun omgeving.

Dit doen we door het bieden van hulp en informatie aan iedereen die te maken heeft met dementie en zetten we ons actief in voor betere zorg. Met 48 regionale afdelingen, meer dan 5.000 vrijwilligers en 247 Alzheimer Cafés is Alzheimer Nederland regionaal verbonden in de samenleving. We financieren wetenschappelijk onderzoek dat zich richt op de kwaliteit van leven van mensen met dementie en hun omgeving. Onze uiteindelijke droom is een toekomst zonder dementie. Om dit doel te bereiken financieren we ook wetenschappelijk onderzoek gericht op het voorkomen of genezen van dementie. Alzheimer Nederland is afhankelijk van particuliere giften en heeft een CBF-keurmerk voor goede doelen

Om deze ambitieuze doelstellingen te blijven realiseren zijn wij voor onze collecte organisatie op zoek naar een

medewerker collectebureau
(18 uur per week)

We zoeken iemand die kan werken op alle woensdagen, verder donderdag of vrijdag en minimaal 1x per maand op dinsdag.

In deze functie ben je met twee collega’s van het collectebureau verantwoordelijk voor het ondersteunen van de collecteorganisatie bij administratieve en logistieke processen. Naast drie medewerkers op het collectebureau, bestaat de collecteorganisatie nog uit vier relatiebeheerders. Zij zijn verantwoordelijk voor het bedienen van een eigen regio. De medewerker collectebureau valt onder verantwoordelijkheid van de collecteleider.
 

Wat zijn je werkzaamheden?

 • Je verricht zelfstandig administratieve werkzaamheden voor de collecte. Dit zijn voor een groot deel werkzaamheden die maar 1x per jaar voorkomen, maar dan in grote hoeveelheden.
 • Je verwerkt post, e-mailberichten en telefonisch verkeer voor de collecte. Je beantwoordt vragen, verbindt indien nodig door en verwerkt gegevens in het CRM-systeem.
 • Je bent operationeel aanspreekpunt voor de bureaus die voor ons werken op het gebied van werving van nieuwe collectanten, organisatoren en coördinatoren.
 • Je biedt de relatiebeheerders administratieve ondersteuning.
 • Je denkt actief mee over het efficiënter inrichten van de administratieve processen.
 • Je verzorgt de coördinatie en het inpakken en verzenden van bestellingen.


Wat breng je?

 • Je hebt een relevante administratieve beroepsopleiding op minimaal mbo-niveau.
 • Je hebt minimaal twee jaar ervaring in een vergelijkbare functie (zelfstandig administratieve functie).
 • Je hebt kennis en ruime ervaring met het Microsoft Office-pakket en met een CRM-systeem.
 • Je beheerst de Nederlandse taal perfect in woord en geschrift.
 • Je hebt ervaring met digitale en mondelinge klantcontacten.
 • Je bent service-, samenwerkings-, resultaat- en klantgericht.
 • Je bent communicatief zeer vaardig en bent in staat je in te leven in vrijwilligers met vragen en klachten.
 • Ervaring met het werken met vrijwilligers is een pré.
   

Wat bieden wij je aan?

Het salaris is marktconform tussen de € 2.250 en € 3.000 bruto op basis van 38 uur per week. De functie is voor 18 uur per week. Aanstelling geschiedt voor de duur van een jaar, met de mogelijkheid van verlenging. Alzheimer Nederland heeft een eigen arbeidsvoorwaardenregeling.
 

Heb je vragen?

Neem voor inhoudelijke vragen over deze functie contact op met de collecteleider Marjo Schepers, via 06 - 20 63 48 75.

Neem voor vragen over de wervingsprocedure contact op met de medewerker P&O, Gonnie van de Werken, via  033 - 303 25 92.
 

Interesse?

Stuur dan jouw cv en motivatiebrief uiterlijk 21 mei 2018 naar Gonnie van de Werken, vacatures@alzheimer-nederland.nl onder vermelding van vacature medewerker collectebureau. Geef in je brief duidelijk aan dat je beschikbaar bent op genoemde dagen.

De sollicitatiegesprekken zijn gepland op dinsdag 29 mei (eerste ronde) en donderdag 7 juni (tweede ronde).