Vacature: stage marketing - acties derden en evenementen

Steeds meer mensen krijgen te maken met de hersenziekte dementie. Zelf of in de omgeving. Momenteel zijn er circa 280.000 mensen met dementie in Nederland. En dat aantal groeit. Met bevlogen medewerkers en vrijwilligers zet Alzheimer Nederland zich in voor een toekomst waarin dementie voorkomen en genezen kan worden én voor mensen die nu leven met dementie. Dit doen we o.a. door het financieren van wetenschappelijk onderzoek, belangenbehartiging, voorlichting en regionale hulp. Met 48 regionale afdelingen en 246 Alzheimer Cafés heeft Alzheimer Nederland een landelijk bereik. Verder bieden wij met het platform dementie.nl ondersteuning aan mantelzorgers en werken wij aan een dementievriendelijke samenleving. Alzheimer Nederland is afhankelijk van particuliere giften en partnerships. Wij hebben een CBF-keurmerk voor goede doelen.

Alzheimer Nederland zoekt een

stagiair(e) marketing - acties derden en evenementen
 

Doelstelling stage

Als stagiair(e) ondersteun je het team acties derden en evenementen bij dagelijkse activiteiten. Je neemt hierin zelf initiatieven en bent enthousiast. Je maakt deel uit van de sectie Marketing en zal onder verantwoording van de marketeer acties derden en evenementen de werkzaamheden uitvoeren.
 

Wat ga je doen?

Je helpt mee bij voorkomende werkzaamheden op het gebied van acties derden en evenementen, zoals:

 • actievoerders faciliteren;
 • content bijhouden op de actiesite en eventsites;
 • ondersteuning bieden bij actie 2bike4alzheimer en diverse andere acties;
 • social media aansturen en een besloten FB-groep voor actievoerders opzetten/beheren;
 • nieuwe acties/initiatieven uitzoeken waar Alzheimer Nederland zich bij kan aansluiten;
 • onze promomaterialen versturen en beheren;
 • enkele administratieve werkzaamheden.
   

Wij zoeken

Een enthousiaste en initiatiefrijke hbo-student op het gebied van marketing en communicatie die:

 • weet van aanpakken en energie krijgt van het plannen en organiseren van evenementen en acties;
 • op een frisse en creatieve manier meedenkt;
 • goede communicatieve vaardigheden en gevoel voor tekst heeft en vlot kan schrijven;
 • affiniteit met fondsenwerving en de doelgroep van Alzheimer Nederland heeft;
 • oog voor detail heeft en zorgvuldig is;
 • initiatief durft te nemen, zelfstandig kan werken en niet bang is om te bellen.

 

Wij bieden

Een prettige, stimulerende werkomgeving waarin je zelfstandig, maar ook in een enthousiast team kunt werken. Daarnaast word je op een goede manier begeleid door een medewerker van team Marketing . De stageplaats is per direct beschikbaar voor maximaal 32 uur per week voor de duur van vier maanden. Je ontvangt een vergoeding van € 2,25 per uur. Wanneer je geen OV-studentenkaart hebt, worden reiskosten vergoed conform onze reiskostenregeling. Het kantoor van Alzheimer Nederland is in Amersfoort naast het station.
 

Heb je vragen?

Neem voor vragen over de procedure contact op met Ievonne van Limpt (adviseur P&O): 033 - 303 25 94. Neem voor inhoudelijke vragen contact op met Arno van Gemert (teamleider Collecte, Acties derden en Evenementen): 06 - 30 02 84 94.
 

Interesse?

Stuur bij interesse jouw motivatie met cv naar Arno van Gemert, teamleider Collecte, Acties derden en Evenementen: a.vangemert@alzheimer-nederland.nl.