Veelgestelde vragen over bestellingen

Ik heb een Moederdag speldje besteld (vóór 1 mei) en deze is nog niet ontvangen.
De Moederdag speldjes zijn op woensdag 6 mei verstuurd, zodat ze uiterlijk op vrijdag 8 of zaterdag 9 mei zouden aankomen. 
Mocht u daarnaast andere producten besteld hebben, op hetzelfde bezorgadres: deze worden separaat geleverd. 

Voor onze verzending zijn wij afhankelijk van PostNL. Wij kunnen daardoor helaas nooit verzekeren wanneer de bestelling wordt bezorgd. Heeft degene voor wie u het heeft besteld het speldje op dinsdag 12 mei nog niet ontvangen? Stuurt u dan uw email met bestelbevestiging naar info@alzheimer-nederland.nl en vermeld daarbij dat de bestelling nog niet is ontvangen en het bezorgadres.

Ik heb een Vergeet-mij-niet-product besteld en nog niet ontvangen.
De levertijd van de Vergeet-mij-niet-speldjes, hangertjes, sleutelhangers en andere producten is ongeveer twee weken. Helaas hebben wij geen invloed op de levertermijn door Post NL. Heeft u uw bestelling langer dan drie weken geleden gedaan? Stuurt u dan uw email met bestelbevestiging naar info@alzheimer-nederland.nl en vermeld daarbij uw adres en dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen.

Ik heb een Vergeet-mij-niet-product ontvangen en vraag me af wie het voor me heeft besteld.
Helaas mogen wij -in verband met privacy- niet met anderen delen wie de bestelling heeft geplaatst. 

Kan ik nog een zilveren of verguld Vergeet-mij-niet-hangertje bestellen?
De geheel zilveren en de vergulde Vergeet-mij-niet-hangertjes zijn helaas uitverkocht. Zodra wij nieuwe Vergeet-mij-niet-producten beschikbaar hebben, melden wij dat op alzheimer-nederland.nl, facebook en in onze nieuwsbrief. Wel is het zilver-blauwe Vergeet-mij-niet-hangertje nog te bestellen.

Ik woon in het buitenland en kan niet bestellen via de website.
Dat klopt. Een gratis speldje sturen wij alleen naar een adres in Nederland (1 per adres). Wilt u een set speldjes, hangertje(s) of andere producten bestellen in het buitenland, neem dan s.v.p. contact met ons op via info@alzheimer-nederland.nl.