Verenigingen in actie

Kom in actie met uw vereniging

Met uw vereniging in actie voor Alzheimer Nederland? Wat een geweldig idee! Een actie organiseren is goed voor het verenigingsgevoel en jullie halen tegelijkertijd een bedrag op voor het goede doel.

Kies iets wat bij jullie past

Denk eens een sponsorloop, een statiegeldactie of verkoop zelfgebakken lekkernijen. Er is zo ontzettend veel mogelijk. Het is natuurlijk ook heel leuk om iets te organiseren wat bij de vereniging past. Bijvoorbeeld een 16-uurs zwemmarathon voor een zwemvereniging. Of een benefietconcert met uw muziekvereniging.

Een actie opzetten: zo werkt het

Jullie kunnen zelf een actie opzetten of meedoen met een bestaand evenement. Ga naar onze actiewebsite en maak een actiepagina aan. Deel de actiepagina vervolgens met ouders, opa’s en oma’s, buren, vrienden en vriendinnen en zamel geld in. Daarna gaan jullie aan de slag: maak de actie tot een succes. En dat betekent naast geld inzamelen, vooral heel veel plezier maken!

Liever in één keer het geld doneren? Dat kan ook. Zet een actie op, zamel geld in en doneer de opbrengsten

Tip! Hebben jullie een persoonlijke reden om geld in te zamelen? Vermeld deze reden op jullie actiepagina!

Zij gingen jullie voor

Zweefvliegvereniging Gilzer Luchtvaart Club Illustrious organiseert een leuke dag voor geïnteresseerden in zweefvliegen. Voor € 27,50 mag iedereen in een echt zweefvliegtuig stappen! Samen met een ervaren zweefvlieger maakt u een vlucht van 6 tot 10 minuten. Deze dag wordt georganiseerd speciaal voor een erelid van de vereniging met de ziekte van Alzheimer.

Ideeën voor een actie

Wilt u graag een actie organiseren, maar geen idee wat u kunt doen? Wij geven u een aantal tips!

Bekijk de ideeën >

Hoe zet u een actie op?

Hoe zet u een actie op? Het is heel eenvoudig. Wij leggen het in een aantal stappen uit.

Zet een actie op >

Alles over acties

Er is zoveel mogelijk! Individueel of met een team een actie?

Lees meer over acties >