Callcenter vrijwilligers gezocht voor live tv-show op 21 oktober

TV show 21 oktober met Irene Moors

Op zaterdag 21 oktober is er tussen 20.30-22.30 uur een live tv-uitzending op SBS6, in nauwe samenwerking met Alzheimer Nederland. Voor dit programma zijn wij op zoek naar vrijwilligers die die avond willen meehelpen in het callcenter van partner Webhelp in Ede of Zoetermeer om bellers te woord te staan die donateur willen worden.

Tijdens dit fondsenwervende tv-programma – gepresenteerd door Irene Moors, Jeroen van der Boom en Kees Tol - worden aangrijpende portretten van mensen met dementie afgewisseld met (muzikale) verrassingen. Daarnaast delen wetenschappers hun visie op onderzoek naar het stoppen van dementie.

Unieke ervaring voor een goed doel

Het is een unieke ervaring om deze avond een kijkje achter de schermen te krijgen.

  • Woon je in de regio en ben je die avond beschikbaar tussen circa 18.30 en 23.00 uur?
  • Spreek je goed Nederlands?
  • Vind je het leuk om mensen telefonisch te woord te staan én kun je met een computer overweg voor het invoeren van de gegevens van de nieuwe donateur (in een zeer gebruiksvriendelijk programma)?

Dan nodigen we je van harte uit om je hiervoor aan te melden. Iedere vrijwilliger die meehelpt, scheelt weer in de kosten, waardoor er meer geld overblijft voor onderzoek naar dementie! Ken je iemand die het ook leuk zou vinden om te helpen, neem die dan gerust mee! Je krijgt vooraf een korte training om goed voorbereid aan de slag te gaan.

Meer informatie

 

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door