Ga direct naar de contentGa direct naar de content

Hé organisatietalent, ben jij een echte spin in het web en hou je ervan om losse puzzelstukjes tot een passend geheel te maken? En wil je die kwaliteiten gedurende een beperkte periode van het jaar inzetten voor Alzheimer Nederland? Start dan nu als collectecoördinator collecte en bouw mee aan een toekomst zonder dementie en een beter leven met dementie. 

Alzheimer Nederland

Dementie raakt steeds meer mensen. 1 op de 5 mensen krijgt dementie. In Nederland zijn momenteel 290.000 mensen met deze ziekte. De verwachting is dat dit aantal in 2040 zal zijn verdubbeld. Met 48 regionale afdelingen, 3650 vrijwilligers en 22.000 collectanten zijn we altijd in de buurt. Samen met vrijwilligers, donateurs, collectanten, onderzoekers, bedrijven en andere betrokkenen werken we aan een toekomst zonder dementie en aan een beter leven voor mensen met dementie en hun dierbaren.

Collecte

Je gaat aan de slag als lokale collectecoördinator. De landelijke collecteweek van Alzheimer Nederland vindt plaats in de eerste week van november, dit jaar is dat van 5 t/m 11 november a.s.

Jouw rol

Als collectecoördinator ben je verantwoordelijk voor de organisatie van de collecte in jouw omgeving. Afhankelijk van de grootte van het coördinatiegebied werk je hierbij wellicht samen met één of meerdere wijkhoofden. Je legt contacten met collectanten, verzorgt de uitgifte en inname van collectematerialen en bent verantwoordelijk voor de afdracht van de collectegelden. De administratie verwerk je digitaal. De werkzaamheden vinden met name plaats in de maanden oktober en november.

Marianne

Vacature-gebieden

Momenteel zijn we op zoek naar organiserende collectevrijwilligers in -o.a.-:

 • Zuid-Holland, Zeeland, Flevoland, Groningen, deel van Utrecht en deel van Gelderland
  Barendrecht, Buren, Capelle aan den IJssel, De Ronde Venen, Goeree-Overflakkee, Gorinchem, ’s-Gravenhage, Groingen, Het Hoeksche Waard, Het Hogeland, Kapelle, Katwijk, Krimpen aan den IJssel, Krimpenerwaard, Lansingerland, Maasdriel, Molenlanden, Montfoort, Nijkerk, Noordoostpolder, Nunspeet, Sliedrecht, Terneuzen, Utrechtse Heuvelrug, Vijfheerenlanden, Westerkwartier, Westerwolde, Wijk bij Duurstede, Zaltbommel, Zoetermeer, Zwijndrecht. 
   

  Neem voor meer informatie contact op met Merel Kuipers: [email protected], 06-22294091.

 • Noord-Holland, Friesland, Overijssel, Drenthe, deel van Utrecht
  Aa en Hunze, Aalsmeer, Alkmaar, Almelo, Amersfoort, Amstelveen, Assen, Beverwijk, Blaricum, Bloemendaal, Coevorden Dalfsen, Den Helder, De Fryske Marren, De Wolden, Deventer, Dinkelland, Edam Volenda, Enschede, Haarlemmermeer, Hardenberg, Heemstede, Heerenveen, Hellendoorn, Hengelo, Hof van Twente, Hollandskroon, Hoogeveen, Hoorn, Kampen, Koggenland, Landsmeer, Leeuwarden, Medemblik, Midden-Drenthe, Nieuwegein, Noordeast Fryslan, Noordenveld, Opsterland, Ooststellingwerf, Schagen, Schiermonnikoog, Staphorst, Soest, Steenwijkerland, Stede Broec, Sudwest Fryslan, Terschelling, Tubbergen, Twenterand, Tynaarlo, Tytsjerksteradiel, Utrecht, Veenendaal, Waadhoeke, Waterland, Wormerland, Zaanstad, Zeist, Zwolle.

  Neem voor meer informatie contact op met Martijn de Maar: [email protected], 06-57590416
   
 • Limburg, Brabant, deel van Gelderland
  Aalten, Altena, Andelst, Apeldoorn, Barneveld, Beekdaelen, Berkelland, Bredevoort, Ede, Eindhoven, Geldrop, Gilze, Heerde, Helmond, Helvoirt, Kerkrade, Loon op Zand, Lochem, Oisterwijk, Ossendrecht, Overbetuwe, Roerdalen, ’s-Hertogenbosch, Teteringen, Tilburg, Zetten, Zutphen. 

  Neem voor meer informatie contact op met Marion Stroeken: [email protected], 06-57590344