Welke vrijwilligersfunctie zijn er?

Kookclub vrijwilliger

Alzheimer Nederland is samen met Resto Van Harte gestart met het organiseren van een maandelijkse kookclub. In deze Onvergetelijke Kookclub koken en eten mensen met dementie en hun naasten gezamenlijk. Een activiteit waarbij mensen zich nuttig voelen, plezier kunnen hebben en de focus ligt op wat wél kan. Resto Van Harte bedenkt het menu, regelt de professionele koks en neemt de leiding. Als Kookclub vrijwilliger bereid je de avond voor door alle benodigde spullen klaar te zetten. Je ontvangt en begeleidt de bezoekers en maakt een gezellig praatje. Het bereiden van de maaltijd doen de bezoekers zoveel mogelijk zelf. Eens per maand vinden de kookclub avonden plaats.

> Bekijk vacatures

Kookclub coördinator

Als Kookclub coördinator werk je samen met Resto van Harte. Resto van Harte bedenkt het menu en regelt hiervoor de boodschappen. Daarnaast leveren ze professionele koks, zorgen ze voor tafellinnen en servies, en nemen ze de leiding om ervoor te zorgen dat we met elkaar kunnen genieten van een heerlijk 3-gangen diner. Jij bent het aanspreekpunt voor het team ‘Kookclub’. Je weet alles goed te organiseren en treedt op als verbinder tussen vrijwilligers, professionals en deelnemers van de Kookclub. Je onderhoudt contact met Kookclub vrijwilligers en draagt zorg voor de registratie van de deelnemers aan de Kookclub avond.

> Bekijk vacatures

Meer informatie

Heb jij interesse in een carrière als vrijwilliger bekijk dan de vacatures in jouw regio of neem contact met ons op via vrijwilligersvacature@alzheimer-nederland.nl. Weet je nog niet precies waar jouw kracht ligt? Doe dan eerst de test en kom erachter hoe jij impact kunt maken!