Een avondje uit

Heeft u zin in een gezellige avondje uit, een diner dat smaakt naar meer en een avond om nooit te vergeten, kom dan naar de Onvergetelijke Kookclub! Iedereen met de diagnose dementie kan samen met een mantelzorger of andere naaste deelnemen aan deze leuke activiteit. Onder begeleiding kookt, serveert en eet u een heerlijke maaltijd voor slecht €7.50 per persoon. Per Kookbijeenkomst kunnen er maximaal 10 koppels meedoen. 

De Onvergetelijke Kookclub is een initiatief van Alzheimer Nederland in samenwerking met Resto VanHarte, ondersteund door de nationale Postcode Loterij. 


Corona update: 29 november 2021

Omdat het aantal coronabesmettingen nog nooit zo hoog is geweest als in de laatste weken is besloten om de avondsluitingstijd ook in de Onvergetelijke Kookclubs te hanteren. Dat betekent dat Per Kookclub gekeken wordt of deze in de middag plaats kan vinden of dat er voor u gekookt wordt waarna de vrijwilligers van Alzheimer Nederland de maaltijd bij u aan huis bezorgen. Kijk op de informatie van de betreffende Kookclub hoe de invulling op locatie plaatsvindt.

Bij de Onvergetelijke Kookclub vergeten we even de dementie en beleven we plezier aan wat nog wél kan. Ieder binnen de eigen mogelijkheden en in een veilige en prettige omgeving.

Wat hebben we al bereikt in 2021?


8
Onvergetelijke Kookclubs avonden


3
koks van Resto VanHarte


22
vrijwilligers