Welkom bij de nieuwsbrief van Alzheimer Nederland, afdeling Midden-Brabant

Harri Aarts, voorzitter afdeling Midden-Brabant

Met enige trots mag ik u de eerste nieuwsbrief van Alzheimer Nederland afdeling Midden-Brabant presenteren. In deze nieuwsbrief, die vooralsnog 4 keer per jaar verschijnt, informeren wij u over de zaken die spelen binnen onze afdeling. Daarnaast delen wij ook artikelen die wat algemener van aard zijn en is er in elke uitgave ruimte voor een columnist die zijn of haar licht laat schijnen op de wereld van dementie.

Wat leest u zoal?

In dit eerste nummer besteden we onder andere aandacht aan de ontwikkelingen van de Dementievriendelijke Gemeentes (DVG’s) in Midden-Brabant. Deze regio lijkt de eerst in Nederland te worden waarbinnen alle gemeenten (9 in totaal) het predicaat  Dementievriendelijk dragen. Ook vertellen we meer over onze Alzheimer Cafe’s, die 20 jaar geleden ontstaan zijn. Het wel en wee van onze vrijwilligers en in beperkte mate de beslommeringen van het bestuur (vacatures etc.) zullen in de toekomst ook de revue passeren.

Ik ga ervan uit dat u, net als ik gedaan heb, met veel plezier zal kennisnemen van de pennenvruchten van onze redactie (Carla, Manon, Ab en Ben). Tegelijk roep ik u op om hen met enige regelmaat in kennis te stellen van uw bevindingen (zowel positief als negatief). Alle tips zijn welkom, waarvoor bij voorbaat dank.

Tot slot: met deze nieuwsbrief beleven we de geboorte van onze jongste telg in onze afdeling. Samen met de redactie ben ik er zeker van dat deze nieuweling snel uitgroeit tot een volwassen nieuwsbrief die met interesse ontvangen gaat worden.

Veel leesplezier!

Harri Aarts,

Voorzitter Alzheimer Nederland afdeling Midden-Brabant

 

Meld u aan voor de digitale Nieuwsbrief van Alzheimer Nederland, afdeling Midden-Brabant: alzheimermiddenbrabant@gmail.com of via deze website.

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door