Welkom bij de club!

Dank voor uw aanmelding als collectant! Van 5 t/m 10 november 2018 gaan we weer met z’n allen de straat op om zoveel mogelijk geld op te halen. Geweldig dat u ook mee wilt lopen.

Wat kunt u nu verwachten?

collecte-wat-te-verwachten-stap1_0.jpg

Wij nemen contact op

Nu u collectant bent, krijgt u een vast contactpersoon voor al uw vragen over de collecte. Deze ‘organisator’ neemt binnenkort contact met u op. Dit gebeurt meestal in oktober, afhankelijk van de agenda van uw contactpersoon. Dit zijn immers ook allemaal vrijwilligers, net zoals u. Samen bepaalt u waar u kunt collecteren, misschien wel in uw eigen straat!

 

collecte-wat-te-verwachten-stap2_0.jpg

U krijgt uw collectebus

Half oktober versturen wij de collectebussen en andere materialen naar de contactpersonen. Op hun beurt delen zij de verzegelde collectebussen uit, zodat u deze op tijd in huis heeft. Naast de collectebus ontvangt u ook kaartjes die u in de bus kunt gooien als iemand niet thuis is.

collecte-wat-te-verwachten-stap3.jpg

De collecteweek!

Op maandag 6 november start de collecteweek en kunt u op pad met uw collectebus! U kunt bij uw contactpersoon terecht met vragen of bijvoorbeeld als u meer wilt collecteren. Is de collecteweek afgelopen, dan bekijkt u samen wat uw opbrengst is. Uw contactpersoon regelt vervolgens de rest. Alvast veel succes met collecteren. En bedankt!

 

laptop-collecte-2017_0.png

Vergroot uw opbrengst en collecteer online

Met uw eigen online collectebus bereikt u eenvoudig nog meer mensen. Bijvoorbeeld uw familie, vrienden en kennissen die niet in uw collectewijk wonen, maar u wel willen steunen. Ook de mensen die niet thuis zijn, kunnen later alsnog een bijdrage doen in uw online collectebus! Een online bus aanmaken is heel eenvoudig en in een paar minuten gedaan.

Ik wil ook een online collectebus!

Alvast wat tips

Wat zijn de beste tijden om te collecteren? Wat kunt u doen als iemand niet thuis is? Wij geven u alvast wat tips om het meeste uit uw collecteweek te halen.

Bekijk alle tips

Heeft u een vraag?

Is iets nog helemaal niet duidelijk? Of heeft u vragen over de collecte? Wij beantwoorden deze uiteraard graag. Wij zijn te bereiken op 033 – 303 26 61 of via collecte@alzheimer-nederland.nl.

Deze collectanten gingen u voor