Werken bij Alzheimer Nederland

Wij willen vooruit! Het aantal mensen met dementie groeit rap en Alzheimer Nederland loopt dan ook over van de plannen en ambities. Ons doel: een beter leven met dementie en een toekomst zonder dementie. Er is geen tijd te verliezen. Om dit voor elkaar te krijgen zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. 

Onze missie

Alzheimer Nederland zet zich sinds 1984 in voor mensen met dementie en hun dierbaren. Dit doen we met ongeveer 100 bevlogen medewerkers vanuit ons hoofdkantoor in Amersfoort, en met ruim 3.600 fantastische vrijwilligers in het land. Onze missie: een toekomst zonder dementie en een betere kwaliteit van leven voor patiënten van nu.

Best workplace

Best workplace

Alzheimer Nederland is uitgeroepen tot een van de 10 ‘Best Medium Workplaces’ van Nederland. Het certificaat Great Place To Work behaalde Alzheimer Nederland hiervoor al. Extra bijzonder: wij zijn het enige goede doel op de lijst Best Workplaces 2022. Een eigentijdse werkplek voor professionals, met aandacht voor talent en ontplooiing, waar we denken in mogelijkheden en waar successen samen worden gevierd. Ook daar zorgen wij voor!

> Bekijk hier waarom Alzheimer Nederland een Best Workplace is

Onze mensen Alzheimer Nederland

Onze mensen

Alzheimer Nederland heeft haar kantoor in het Huis voor de Gezondheid, centraal gelegen bij het station in Amersfoort. Onze medewerkers hier geven samen met tientallen regionale afdelingen en vele duizenden vrijwilligers in het land vorm aan onze missie. 

Over onze mensen

 

Vrijwilliger

Of word vrijwilliger

Ga samen met ons de strijd aan met dementie! Je kunt al voor een paar uur per maand aan de slag als vrijwilliger voor Alzheimer Nederland. Er zijn verschillende mogelijkheden. We zijn regelmatig op zoek naar mensen voor diverse functies bij de regionale afdelingen en Alzheimer Cafés bij jou in de buurt. Of wellicht past een functie bij de Alzheimer Telefoon, collecte of als belangenbehartiger beter bij jou. Bekijk snel de mogelijkheden. Want met meer mensen kunnen we nóg meer doen!

Bekijk de functies voor vrijwilliger