Werken bij Alzheimer Nederland

Interesse om te werken bij Alzheimer Nederland? We zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste nieuwe collega’s, vrijwilligers en collectanten.

Onze vacatures

Wij hebben op dit moment geen vacatures openstaan. Wij zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste nieuwe collega's. Houd daarom deze pagina in de gaten voor actuele vacatures.

Onze missie

Alzheimer Nederland zet zich sinds 1984 in voor mensen met dementie en hun dierbaren. Dit doen we met ongeveer 100 bevlogen medewerkers vanuit ons hoofdkantoor in Amersfoort, en met ruim 4.500 fantastische vrijwilligers in het land. Onze missie: een toekomst zonder dementie en een betere kwaliteit van leven voor patiënten van nu.

Onze mensen

Alzheimer Nederland heeft haar kantoor in het Huis voor de Gezondheid, centraal gelegen bij het station in Amersfoort. Onze medewerkers hier geven samen met tientallen regionale afdelingen en vele duizenden vrijwilligers in het land vorm aan onze missie. 

Over onze mensen >

 

Of word vrijwilliger

Ga samen met ons de strijd aan met dementie! U kunt al voor een paar uur per maand aan de slag als vrijwilliger voor Alzheimer Nederland. Er zijn verschillende mogelijkheden. We zijn regelmatig op zoek naar mensen voor diverse functies bij de regionale afdelingen en Alzheimer Cafés bij u in de buurt. Of wellicht past een functie bij de Alzheimer Telefoon, collecte of als belangenbehartiger beter bij u. Bekijk snel de mogelijkheden. Want met meer mensen kunnen we nóg meer doen!

Bekijk de functies voor vrijwilliger >