Werken bij Alzheimer Nederland

Interesse om te werken bij Alzheimer Nederland? We zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste nieuwe collega’s, vrijwilligers en collectanten.

Alzheimer Nederland zet zich sinds 1984 in voor mensen met dementie en hun dierbaren. Dit doen we met ongeveer 100 bevlogen medewerkers vanuit ons hoofdkantoor in Amersfoort, en met 5.500 fantastische vrijwilligers in het land. Onze missie: een toekomst zonder dementie en een betere kwaliteit van leven voor patiënten van nu.

Actuele vacatures bij Alzheimer Nederland

Wij hebben op dit moment twee vacatures openstaan. Wij zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste nieuwe collega's. Houd daarom deze pagina in de gaten voor actuele vacatures.

Onze mensen

onze-mensen_0.jpg

Alzheimer Nederland heeft haar kantoor in het Huis voor de Gezondheid in Amersfoort. Onze medewerkers hier geven samen met tientallen regionale afdelingen en vele duizenden vrijwilligers in het land vorm aan onze missie. 

Meer over onze mensen

 

Of word vrijwilliger

Ga samen met ons de strijd aan met dementie! U kunt al voor een paar uur per maand aan de slag als vrijwilliger voor Alzheimer Nederland. Er zijn verschillende mogelijkheden. Zo zijn we regelmatig op zoek naar mensen voor verschillende functies bij de regionale afdelingen en Alzheimer Cafés bij u in de buurt. Of wellicht ziet u meer iets in een functie voor de Alzheimer Telefoon of als belangenbehartiger. Bekijk snel de mogelijkheden. Want met meer mensen kunnen we nóg meer doen!

Bekijk de functies voor vrijwilliger