Ben jij de gedreven online marketeer die zich graag verder wil ontwikkelen?

En wil je:

 • Werken bij één van de beste werkgevers van Nederland: Best Workplace 2022?
 • Ruimte krijgen: zowel om ideeën uit te voeren als om jezelf te blijven ontwikkelen?
 • Grote maatschappelijke impact maken met jouw werk? 

Kom dan bij ons werken en bouw mee aan een toekomst zonder dementie!

Alzheimer Nederland

Wij zijn Alzheimer Nederland en wij zetten onze talenten en ambitie in voor een van de grootste uitdagingen van deze tijd: dementie. Wij werken aan een toekomst zonder dementie en een betere kwaliteit van leven voor mensen met dementie en hun omgeving.

Daarbij hebben wij één doel voor ogen: vooruitgang! Wij zijn immers dé organisatie die de grote groep betrokkenen bij dementie vertegenwoordigt, in de regio, in politiek Den Haag, in het wetenschappelijk onderzoek en in de media. Met deze unieke positie, als grootste private financier van wetenschappelijk dementieonderzoek en patiëntenorganisatie, is Alzheimer Nederland de autoriteit op dementiegebied. Met 110 ambitieuze, bevlogen medewerkers en duizenden vrijwilligers verspreid over het land zorgen we er samen voor dat Alzheimer Nederland blijft groeien!
 

Het team

Je maakt deel uit van team ‘Online marketing en Customer experience’, met daarin vijf online specialisten, die als aandachtsgebieden advertising, CRO, SEO, emailmarketing en campagnemanagement hebben. Vanuit jouw rol schakel je daarnaast met collega's uit de hele organisatie, zoals marketing, (online) communicatie en data intelligence en met externe partijen.
 

Jouw rol

Als online marketeer help jij om onze ambitieuze doelen te behalen. Je krijgt de kans je (basis)kennis van online marketing goed in te zetten en je kennis en ervaring verder uit te breiden, binnen een gedreven, ervaren en gezellig team. 

Het eerste half jaar ondersteun je de product owner van onze corporate site alzheimer-nederland.nl en leer je zo alle ins en outs van de website. De focus ligt die maanden op de herbouw van de corporate site met 3,5 miljoen gebruikers per jaar. Binnen het herbouw projectteam help je met het realiseren van de nieuwe site, het testen van opgeleverde functionaliteiten en soms ook het vullen van de site.

Wanneer de herbouw van alzheimer-nederland.nl is afgerond, breiden je werkzaamheden zich uit, zo kun je je verder ontwikkelen op verschillende online marketing vlakken zoals op het gebied van SEO, e-mailmarketing en het mee opzetten van onze mooie campagnes. Zo kun jij een belangrijke bijdrage leveren aan de mooie missie van Alzheimer Nederland! 

Wij zijn continu aan het verbeteren, jouw inbreng is daarin zeer welkom!

Vacature junior online marketeer

 

Wat mag je van ons als werkgever verwachten?

Niet alleen wijzelf zeggen dat het leuk is om bij ons te werken! Als werkgever worden we gewaardeerd omdat we onze medewerkers inspireren en goed voor hen zorgen (‘Great Place to Work 2022’)! En verder:

 • Een jaarcontract voor 32 - 38 uur per week (met uitzicht op verlenging/vaste aanstelling)
 • 25 vakantiedagen, op basis van een 38-urige werkweek, met mogelijkheid tot het kopen van vakantiedagen.
 • Een goed salaris tussen de € 2700, - en maximaal € 3250, - bruto per maand op basis van 38 uur per week. 
 • Een bruisende, goed toegankelijke werkplek, pal naast het NS-station in Amersfoort, afgewisseld met een goed ingerichte werkplek bij jou thuis.

Dus ben jij iemand die:

 • Nieuwsgierig en leergierig ingesteld is?
 • Minimaal hbo-niveau heeft en net gestart is, of 1 à 2 jaar ervaring als online marketeer?
 • Commercieel inzicht heeft en klantgericht denkt?

Dan gaan we heel graag met je in gesprek!
 

Wil jij ook bijdragen aan een toekomst zonder dementie?

Stuur dan een mailtje met je cv + motivatie(brief) naar Wietske Boesveld (HR-adviseur) vóór 10 juli via vacatures@alzheimer-nederland.nl waarin je aangeeft dat je interesse hebt en:

 • Waarom jij graag bij ons wilt werken.
 • Een link naar je profiel op LinkedIn met je toestemming dat we daar alvast op gaan kijken om een eerste indruk van je te krijgen.

We schakelen snel én vinden het belangrijk dat we allebei de juiste afweging maken. Daarom houden wij twee gesprekrondes, zodat je met meerdere collega’s en leidinggevenden kennis kunt maken. Natuurlijk hopen we je aan het einde van gesprekken bij ons te kunnen verwelkomen.

Toch nog eerst even wat meer informatie? Bel of mail dan Elsien Struif, teamleider Online marketing & Customer experience. Je kunt haar bereiken via e.struif@alzheimer-nederland.nl of (06) 53 48 52 80.

Best Workplace 2022

Best workplace 2022

Alzheimer Nederland is uitgeroepen tot gecertificeerd ‘Best place to work’. Een eigentijdse werkplek voor professionals, met aandacht voor talent en ontplooiing, waar we denken in mogelijkheden en successen samen worden gevierd. Ook daar zorgen wij voor!

> Bekijk hier waarom Alzheimer Nederland een Best Workplace is

Extra bijzonder: wij zijn het enige goede doel op de lijst Best Workplaces 2022.