Hoe word ik dementievriendelijk?

Meld u aan op www.samendementievriendelijk.nl, doe de gratis training ''GOED omgaan met dementie" en word ook dementievriendelijk! 

Dementie wordt volksziekte nummer 1. Eén op de vijf mensen in Nederland krijgt de ziekte, dus krijgen we er allemaal mee te maken. In onze familie- of vriendenkring, maar ook op straat, in de winkel of op het werk. Als we allemaal een beetje moeite doen, kunnen we veel voor elkaar betekenen. 

Waarom Samen dementievriendelijk?


Met het programma ‘Samen dementievriendelijk’ willen wij bijdragen aan zorg voor en steun aan mensen met dementie en hun mantelzorgers. Steun die aansluit bij hun persoonlijke mogelijkheden en wensen. Zodat zij samen zo lang mogelijk van het leven kunnen blijven genieten.

Ook u kunt helpen om Nederland dementievriendelijk te maken! 

Meld u aan en doe de training 

Logo samen dementievriendelijk

Onze trainingen
Samen dementievriendelijk is er voor iedereen. Wij bieden online en offline trainingen. Zowel basistrainingen voor mensen zoals u en ik als branchetrainingen voor bedrijven. In deze trainingen leert u in simpele stappen beter contact te maken als u een (on)bekende met dementie tegenkomt. Als medemens of als medewerker van bijvoorbeeld een winkel of bibliotheek. Er worden telkens nieuwe trainingen ontwikkeld. U vindt het aanbod op de website van Samen dementievriendelijk. Na aanmelden heeft u keuze uit verschillende trainingen. Ook kunt u teams aanmaken, nodigt uw vrienden of collega’s uit om een bepaalde training te doen!

Enthousiast geworden? Doe ook mee!
Meld u aan en volg één van onze (branche)trainingen.

Word ook dementievriendelijk!