Samenwerken met Alzheimer Nederland 

Wij bouwen aan een toekomst zonder dementie en een beter leven voor mensen met dementie en hun dierbaren. Natuurlijk kunnen we dit niet alleen. Onze partners en bedrijfsvrienden dragen daar op hun eigen manier aan bij.

Bekijk in ons digitale magazine waarom wij niet zonder de steun van bedrijven kunnen en laat u inspireren door hoe andere bedrijven invulling geven aan hun MVO-beleid door Alzheimer Nederland te steunen.  

Staat uw bedrijf hier binnenkort ook tussen? Samen boeken we prachtige resultaten.

Neem contact op

De bijdrage van uw bedrijf helpt!

Zo hebben wij in 2018 en 2019: 
  • Vijf miljoen euro geïnvesteerd in wetenschappelijk onderzoek waarmee we in de komende 5 jaren grote doorbraken verwachten in het onderzoek naar dementie

  • Duizenden mantelzorgers bij gestaan met raad en daad

  • De noodklok geluid bij wachtlijsten in de zorg

Steun ons belangrijke werk en doneer met uw bedrijf. 

Meer weten?
Of u geld doneert, tijd beschikbaar stelt om in actie te komen, bedrijfsvriend wordt, of als partner met ons maatschappelijke impact wil maken en een inhoudelijke bijdrage levert: wij kijken graag wat het beste past bij uw bedrijf. Wij maken er een samenwerking van die zowel voor uw bedrijf als voor Alzheimer Nederland op meerdere fronten waardevol is. Neem contact op met Nienke van Wezel of Roderik Reinstra. Wij denken graag met u mee.

Mail: zakelijk@alzheimer-nederland.nl
Tel: (06) 574 52 557
 of neem contact met ons op via het contactformulier

Fiscaal aantrekkelijk schenken met uw bedrijf?

Het steunen van Alzheimer Nederland met uw bedrijf is fiscaal aantrekkelijk. U mag die giften van de winst aftrekken. Per jaar bedraagt de aftrek ten hoogste 50% van de winst, met een maximum van € 100.000. Voorwaarde is dat u de giften schriftelijk kunt bewijzen.                                                                    

Wist u dat bedrijfskosten volledig aftrekbaar zijn? Denk daarbij aan het sponsoren van een activiteit of het plaatsen van een advertentie. Alzheimer Nederland heeft de ANBI status. Daardoor kunt u van belastingaftrek profiteren.

Doneer nu

Anbi.png