Word vrijwilliger

Dementie is een ingrijpende ziekte met ernstige gevolgen. 1 op de 5 mensen in Nederland krijgt dementie. Deze ziekte is daarmee hard op weg om volksziekte nummer 1 te worden.  Wij zoeken daarom voortdurend vrijwilligers die op allerlei manieren ondersteuning bieden.

Alzheimer Nederland kan jaarlijks rekenen op de hulp van zo'n 5.600 vrijwilligers en 22.000 collectanten. Daar zijn wij erg blij mee! Helpt u ook mee? Hieronder ziet u direct een overzicht van de mogelijke vrijwilligersfuncties die er zijn bij Alzheimer Nederland. 

Welke vrijwilligersfunctie past bij u?

Wilt u weten welke vrijwilligersfunctie het beste bij u past? Ga dan naar onze Alzheimer Academie en volg de e-learningmodule 'Welk vrijwilligerswerk past bij u?' In deze module maakt u kennis met de organisatie. U ervaart welke ondersteuning u van Alzheimer Nederland kunt verwachten, zoals bijscholing en trainingen. En u krijgt inzicht in de verschillende soorten vrijwilligerswerk die Alzheimer Nederland te bieden heeft.

Interesse in vrijwilligerswerk?

moeder-en-dochter-003-WEB.jpg

Heeft u een geschikte functie gevonden? Of heeft u interesse in vrijwilligerswerk, maar weet u nog niet precies wat u wilt doen? Vul het interesseformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Vul het interesseformulier in