Steun ons als bedrijf

In onze strijd tegen dementie is de steun van partners en bedrijven onmisbaar. Steeds meer mensen krijgen te maken met dementie in hun omgeving. En ook het aantal werkende mantelzorgers voor mensen met dementie neemt toe.

Gelukkig weten steeds meer bedrijven dat zij kunnen bijdragen aan een toekomst zonder dementie. Bijvoorbeeld door een donatie te doen of in actie te komen en zo geld in te zamelen voor onderzoek. Of om mensen met dementie en hun omgeving hulp en ondersteuning te bieden, door als samenwerkingspartner kennis en kunde in te zetten, gekoppeld aan financiële ondersteuning. Kortom: bedrijven ondernemen steeds meer voor een toekomst zonder dementie. Doet uw organisatie ook mee? Hieronder ziet u wat het ons en uw eigen organisatie kan brengen.

foto spinningmarathon.jpg

Bedrijven in actie
Beteken samen met collega’s of met uw bedrijf iets voor mensen met dementie en hun naasten. Kom in actie, doneer een vast bedrag per product of zet uw jubileum in het teken van dementie. 

Meer informatie over bedrijfsacties

 

online bedrijfscollectebus_0.jpg

Een online bedrijfscollectebus
Misschien wel één van de eenvoudigste manieren om met uw bedrijf bij te dragen aan een wereld zonder dementie: geld inzamelen met een online collectebus.

Ontdek hoe online collecteren werkt

 

partners.jpg

Partners en samenwerkingen
Alzheimer Nederland bouwt aan een toekomst zonder dementie en een beter leven voor mensen met dementie en hun dierbaren. Onze partners dragen daar op hun eigen manier aan bij.

Bekijk onze partners

zakelijk-doneren.jpg

Doneren
Steun ons in de strijd tegen dementie. Elke gift is welkom. Uw gift is vaak fiscaal aftrekbaar.

Doneer nu

Contactpersoon_zakelijk.jpg

Meer weten?

Wilt u meer weten over hoe u Alzheimer Nederland met uw bedrijf kunt steunen? Neem dan contact op met Carolien van IJsendoorn of Carolien Verheijde. 

T: (033) - 303 25 72
E: zakelijk@alzheimer-nederland.nl

Bedrijfsgiften fiscaal aftrekbaar

Doneert u met uw bedrijf aan Alzheimer Nederland? Dan mag u die gift(en) van de winst aftrekken. Per jaar bedraagt de aftrek ten hoogste 50% van de winst, met een maximum van € 100.000. Voorwaarde is dat u de giften schriftelijk kunt bewijzen.

Wist u dat bedrijfskosten volledig aftrekbaar zijn? Denkt u daarbij aan het sponsoren van een activiteit of het plaatsen van een advertentie. Alzheimer Nederland heeft de ANBI status. Daardoor kunt u van belastingaftrek profiteren

Anbi.png

Meld u aan voor de zakelijke nieuwsbrief

Alzheimer Nederland kan niet zonder de betrokkenheid en steun van zakelijke partners. Blijf op de hoogte door u aan te melden voor de zakelijke nieuwsbrief.

Lees hier de meest recente zakelijke nieuwsbrief

  • *
  •