Steun ons als bedrijf

Steun ons met uw bedrijf in de strijd tegen dementie! Alzheimer Nederland zet zich in voor een toekomst zonder dementie en een beter leven voor mensen met dementie en hun dierbaren. De steun van uw bedrijf levert hier een belangrijke bijdrage aan.

U kunt ons steunen op verschillende manieren. Door een zakelijke gift te doen, ons te sponsoren, tijdelijk onze particuliere giften te verdubbelen of een actie te organiseren. Ook kunt u zich als partner aan ons verbinden voor een langere periode. Wat past het beste bij uw bedrijf?

Direct een zakelijke gift doen


Organiseer een actie

Overweegt u geld in te zamelen voor Alzheimer Nederland door bijvoorbeeld een sponsorloop, een veiling of een spinning marathon? Wij helpen u graag met onze promotiematerialen en speciale actiesite, waar u een persoonlijke actiepagina kunt aanmaken, tips vindt en met uw bedrijf giften kunt inzamelen.  

Naar de actiesite

 

IMG_6830 foto spinning.jpg

 

 

 

Vrouw met dementie en dochter

 

 

Geef een gift

Wilt u Alzheimer Nederland steunen met een gift namens uw bedrijf? U kunt direct online doneren. Of maak uw gift over op NL13INGB0000002502 t.n.v. Alzheimer Nederland. Vermeld hierbij uw bedrijfsgegevens en de reden van uw gift.

Bedrijfsgiften zijn in Nederland fiscaal aantrekkelijk: u kunt de gift aftrekken van de vennootschapsbelasting. Per jaar bedraagt de aftrek maximaal 50% van de winst, met een maximum van € 100.000,-. U moet de giften schriftelijk kunnen bewijzen.

Doneer direct online

Word partner van Alzheimer Nederland

Alzheimer Nederland werkt graag samen met bedrijven aan gezamenlijke doelen. Bijvoorbeeld om Nederland dementievriendelijker te maken of mantelzorgers te ondersteunen. Heeft u interesse om met ons samen te werken? Neem dan contact met ons op.

 Bekijk onze huidige partners

Meld u aan voor de zakelijke nieuwsbrief

Alzheimer Nederland kan niet zonder de betrokkenheid en steun van zakelijke partners. We maken vanuit Alzheimer Nederland steeds meer de verbinding met organisaties om gezamenlijk onze doelstellingen te verwezenlijken. Via de zakelijke nieuwsbrief houden we u hiervan op de hoogte.

  • *
  •  

Blijf op de hoogte door u aan te melden voor de zakelijke nieuwsbrief. U ontvangt:

  • inhoudelijke informatie, bijvoorbeeld over onderzoek, mantelzorg door medewerkers en hoe ons geld wordt besteed;
  • mogelijkheden en tips over uw MVO-beleid;
  • inspirerende voorbeelden van bedrijfsacties, sponsoring en partnerships.

Lees hier de meest recente zakelijke nieuwsbrief

Meer weten?

Wilt u meer weten over hoe u Alzheimer Nederland met uw bedrijf kunt steunen? Neem dan contact op met Carolien Verheijde, relatiemanager zakelijke markt:
T: (033) - 303 25 70
E: zakelijk@alzheimer-nederland.nl

Benieuwd wat uw bijdrage betekent in de strijd tegen dementie?
Lees ons jaarverslag 2016.