Steun ons als bedrijf

Steun ons met uw bedrijf in de strijd tegen dementie! Alzheimer Nederland zet zich in voor een toekomst zonder dementie en een beter leven voor mensen met dementie en hun dierbaren. De steun van uw bedrijf levert hier een belangrijke bijdrage aan. 

Doneer nu en profiteer van fiscaal voordeel

partners.jpg

Partners
Onze partners dragen op hun eigen manier bij aan de ondersteuning van mensen met dementie en hun mantelzorgers en dragen bij aan een toekomst zonder dementie.

Bekijk onze partners

Grootste collectebus van NL.jpg

Samenwerkingen
We zoeken vanuit Alzheimer Nederland steeds meer de verbinding met bedrijven om gezamenlijk een toekomst zonder dementie een stap dichterbij te brengen door sponsoring, bedrijfsvrienden.

Meer informatie over samenwerken

foto spinningmarathon.jpg

Bedrijfsacties
Beteken samen met collega’s of met je bedrijf iets voor mensen met dementie en hun naasten. Kom in actie of zet je jubileum in het teken van alzheimer. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Meer informatie over bedrijfsacties

Bedrijfsgiften fiscaal aftrekbaar

Doneert u met uw bedrijf aan Alzheimer Nederland? Dan mag u die gift(en) van de winst aftrekken. Per jaar bedraagt de aftrek ten hoogste 50% van de winst, met een maximum van € 100.000. Voorwaarde is dat u de giften schriftelijk kunt bewijzen.

Wist u dat bedrijfskosten volledig aftrekbaar zijn? Denkt u daarbij aan het sponsoren van een instelling of een activiteit of het plaatsen van een advertentie. Alzheimer Nederland heeft de ANBI status. Daardoor kunt u van belastingaftrek profiteren

Anbi.png

Meld u aan voor de zakelijke nieuwsbrief

Alzheimer Nederland kan niet zonder de betrokkenheid en steun van zakelijke partners. Blijf op de hoogte door u aan te melden voor de zakelijke nieuwsbrief.

Lees hier de meest recente zakelijke nieuwsbrief

  • *
  •  
     
     

carolien-verheijde-zakelijke-markt.jpg

Meer weten?

Wilt u meer weten over hoe u Alzheimer Nederland met uw bedrijf kunt steunen? Neem dan contact op met Carolien Verheijde of Carolien van IJsendoorn:

T: (033) - 303 25 72
E: zakelijk@alzheimer-nederland.nl