Bedrijven in actie

Steeds meer bedrijven organiseren acties voor Alzheimer Nederland. Prachtige initiatieven waarbij ook medewerkers en relaties betrokken worden.

Organiseert uw bedrijf een spinning marathon of viert uw bedrijf binnenkort een jubileum? Zet dit event in het teken van dementie en haal met elkaar een mooi bedrag op. Of doneer een vast bedrag per product aan Alzheimer Nederland. Zo komt een toekomst zonder dementie een stap dichterbij. Wij zorgen ervoor dat niemand om uw actie heen kan.                                                                                                                                                      

Organiseer een actie Neem contact met ons op

Bekijk een greep van de bedrijfsacties van Alzheimer Nederland. 

Be by Beta

Be by Beta, leverancier van kantoormeubilair, doneert in 2018 en 2019 per verkochte bureaustoel een bedrag aan Alzheimer Nederland.

PGGM

Tweehonderd mensen in negentien teams deden mee aan de PGGM Spinningmarathon om zo geld op te halen voor onderzoek naar dementie. Collega's in actie voor alzheimer. De opbrengst? Maar liefst 27.612 euro!

Active Cues

In de maanden mei en juni doneert Active Cues 100,- aan Alzheimer Nederland per verkochte tovertafel.
 

De Beren

Samen maken we het onvergetelijk. Daarom staat in 2018 bij alle restaurants van De Beren de hele maand mei in het teken van Alzheimer Nederland: van elk satémenu gaat 1,- euro naar Alzheimer Nederland en met een winactie is een onvergetelijk familiediner te winnen. Bekijk de actie van De Beren.  

Dirk

Ook in 2019 kunnen klanten van de Dirk vanaf 25 maart tot en met 19 mei hun emballagebonnen doneren aan Alzheimer Nederland. 

HumanTotalCare

De algemeen directeur van HumanTotalCare, Wim Huijbregts, vroeg ter gelegenheid van zijn afscheid in januari 2019 een bijdrage voor Alzheimer Nederland. Dit leverde een geweldige donatie van € 10.995 op!

Van Boxtel Hoorwinkels

Gehoorverlies kan leiden tot een sociaal isolement en depressie. Tijdens de Week van het Gehoor wordt daarom bij Van Boxtel Hoorwinkels aandacht gevraagd voor het belang van een hoortest als onderdeel van de jaarlijkse gezondheidscheck. Om de boodschap kracht bij te zetten, doneert Van Boxtel hoorwinkels tijdens de Week van het Gehoor twee euro per hoortest aan Alzheimer Nederland, en draagt zo bij aan een toekomst zonder dementie.

Dagelijks Leven

Dagelijks Leven werkt overal in Nederland aan de realisatie van kleinschalige woonzorglocaties midden in de wijk met de juiste, gespecialiseerde zorg. Een plek waar mensen met geheugenverlies zich prettig voelen. Dagelijks Leven ondersteunt mensen met dementie en heeft aandacht voor de mantelzorger, net als Alzheimer Nederland. Daarom doneren zij bij iedere opening van een nieuwe locatie een bedrag aan Alzheimer Nederland om onze doelstellingen te ondersteunen.

Connexxion

Connexxion maakte in 2015 onze 6daagse tour door Nederland met ‘De grootste collectebus van Nederland voor een toekomst zonder dementie’ mogelijk: door letterlijk een touringcar om te bouwen tot collectebus en deze te vullen met collectanten.  De tot collectebus omgetoverde touringcar van Connexxion deed tijdens onze collecteweek iedere dag een grote stad aan om extra geld op te halen tijdens de collecteweek.

Andere manieren om Alzheimer Nederland te steunen met uw bedrijf

Booking_1.jpg

Boek uw zakenreizen via booking.com/stopdementie en een percentage van uw reis wordt aan Alzheimer Nederland gedoneerd.

Ga naar booking.com

123inkt.jpg

De vergoedingen voor uw lege cartridges kunt u via het recycling programma van 123inkt.nl doneren aan Alzheimer Nederland.

Ga naar 123inkt.nl
 

ITdonations_0.jpg

Doneer de restwaarde van uw IT apparatuur op een veilige en transparante manier aan Alzheimer Nederland via IT donations.

Ga naar ITdonations.nl

Meer weten?

Wilt u meer weten over hoe u Alzheimer Nederland met uw bedrijf via een actie kunt steunen? Neem dan contact op met Carolien van IJsendoorn. 

T: (033) - 303 25 72
E: zakelijk@alzheimer-nederland.nl

caro.jpg