Ga direct naar de contentGa direct naar de content

De feestbox van transportbedrijf Coenen Boxmeer

Bij de feestelijke opening van het nieuwe koel- en vrieshuis ‘De Coolste Toren’, vroeg transportondernemer Theo Coenen de gasten om een donatie. ‘In de hoop dat we dementie kunnen uitbannen.’

Twee kinderen die een rood lint doorknippen

Verras je medewerkers en relaties

Niks leuker dan je medewerkers of relaties te verrassen met een betekenisvol cadeau. Om je waardering te uiten, vanwege een prestatie of een speciale gelegenheid. Het vergeet-mij-nietje is symbool voor Alzheimer Nederland. En elke bestelling draagt bij aan belangrijk onderzoek naar dementie.

Geef een uniek kerstcadeau

De nieuwe Herinneringen Kerstbal van Alzheimer Nederland vormt een prachtig en uniek cadeautje voor medewerkers en relaties. In het kerstpakket of als relatiegeschenk. Met de kerstbal vereeuwig je de mooiste herinneringen van het afgelopen jaar: schrijf ze op, bewaar ze in de kerstbal en beleef ze elk jaar opnieuw.

Herinneringen Kerstbal boom
Stan Koedam

Ook in actie met je bedrijf?

Overweeg je om ook Bedrijfsvriend te worden en verschil te maken voor mensen met dementie en hun dierbaren? We bespreken graag samen wat past bij je bedrijf. Neem gerust contact op met Stan Koedam (06) 57 26 44 62 / [email protected]. 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen en vind herkenning in persoonlijke verhalen.