Hoe komt jouw bedrijf in actie?

Doe mee met HerinneringenRit

Samen in het zadel tegen dementie! Zijn jullie gelegenheidsfietsers, toerfietsers of doorgewinterde dauwtrappers? Elk team collega's kan meedoen: er zijn diverse afstanden.

Doe mee

Doe mee aan een evenement

Doet je team mee aan een bedrijvenloop? Heb je als bedrijf een feest te vieren, of organiseren medewerkers een motortocht? Zamel tijdens zo'n evenement geld in voor onderzoek naar dementie.

Doe mee

Organiseer een eigen actie

Wat past bij je bedrijf? Waar worden jij en je collega's blij van? Maak daar een actie van. Of dat nou koken voor collega's is, of hollen richting een finishlijn: elke inzamelingsactie telt.

Organiseer een actie

Collecteer online met je bedrijf

Wat Alz…. jouw bedrijf kan helpen om dementie te stoppen? Ga online collecteren met je bedrijf tijdens onze collecteperiode in november! Vraag je medewerkers 10 minuten van hun tijd voor een toekomst zonder dementie. En laat hen in die korte tijd een persoonlijke digitale collectebus maken, die verschijnt op je bedrijfscollectepagina. Met onze voorbeeldtekstjes vraag je vrienden en relaties gerust om een donatie. Makkelijk, laagdrempelig en leuk.

Doe mee met de online Bedrijfscollecte

Verras je medewerkers en relaties

Niks leuker dan je medewerkers of relaties te verrassen met een betekenisvol cadeau. Om je waardering te uiten, vanwege een prestatie of een speciale gelegenheid. Het vergeet-mij-nietje is symbool voor Alzheimer Nederland. En elke bestelling draagt bij aan belangrijk onderzoek naar dementie.

Geef een uniek kerstcadeau

De nieuwe Herinneringen Kerstbal van Alzheimer Nederland vormt een prachtig en uniek cadeautje voor medewerkers en relaties. In het kerstpakket of als relatiegeschenk. Met de kerstbal vereeuwig je de mooiste herinneringen van het afgelopen jaar: schrijf ze op, bewaar ze in de kerstbal en beleef ze elk jaar opnieuw.

Geef de Herinneringen Kerstbal cadeau 

Anne Claire van der Lugt teamleider zakelijke markt a.i.

Ook in actie met je bedrijf?

Wil je je inspiratie omzetten in een actie met je bedrijf, maar weet je niet precies hoe? Of wil je meer weten over bedrijvenacties? Neem gerust contact op met Anne Claire van der Lugt via (06) 25 00 79 58 / zakelijk@alzheimer-nederland.nl of vul ons contactformulier in.