Veelgestelde vragen

Wat is de prijs per 48 stuks exclusief btw?

De Herinneringen Kerstballen zijn per 48 stuks te bestellen. Een veelvoud daarvan is natuurlijk ook mogelijk. De prijs per 48 kerstballen is € 381,60 inclusief btw. Dat komt neer op € 315,37 exclusief btw. Dit bedrag is inclusief verzendkosten (levering op 1 adres in Nederland).

Van elke verkochte Kerstbal gaat € 3,50 naar Alzheimer Nederland, voor meer onderzoek naar dementie. Zo maken we samen een toekomst zonder dementie mogelijk.

Het aankoopbedrag is niet als gift aftrekbaar, omdat de kerstballen als tegenprestatie gelden. Wel is het mogelijk om een eventuele extra gift aan Alzheimer Nederland van de winst af te trekken. Per jaar bedraagt de aftrek ten hoogste 50% van de winst, met een maximum van € 100.000. Lees hier meer over.

Wanneer is de levering?

De Herinneringen Kerstballen kunnen vanaf de eerste week december geleverd worden.

De levering vindt plaats minimaal 7 werkdagen na de bestelling vanaf medio oktober, op 1 adres. Uiteraard streven we naar een zo snel mogelijke levertijd. Bij de levering verzenden wij de factuur.

Nadat ontvangst van je order verwerkt onze partner Edelman de order en ontvang je per e-mail een orderbevestiging. Na levering ontvang je per email een factuur, met een betalingstermijn van 8 dagen netto.

Hoe draag ik hiermee bij aan een toekomst zonder dementie?

Van elke verkochte Kerstbal gaat € 3,50 naar Alzheimer Nederland, voor een beter leven mét en een toekomst zonder dementie.

Het aantal mensen met dementie verdubbelt in de komende jaren en een oplossing is er niet. Nóg niet. 1 op de 5 mensen krijgt dementie! Onderzoekers kunnen dementie stoppen, maar alléén als er meer onderzoek komt. Daar is veel meer geld voor nodig. Alzheimer Nederland voert verschillende campagnes om meer geld voor onderzoek te werven.

Wat is het idee van Herinneringen Kerstbal? Hoe werkt het?

Anne Claire van der Lugt teamleider zakelijke markt a.i.

Vragen over de Herinneringen Kerstbal?

Heb je een vraag over de Herinneringen Kerstbal? Of wil je overleggen hoe jouw bedrijf hieraan kan bijdragen? We komen graag met je in contact! Bel of mail met Anne Claire van der Lugt via (06) 25 00 79 58 / zakelijk@alzheimer-nederland.nl of vul ons contactformulier in.