Bekijk onze TV commercial

Over de Herinneringen Kerstbal

De mooie glazen kerstbal (diameter 8 cm) zit in een doosje samen met 10 kleine kaartjes en elastiekjes. Deel met je dierbaren je mooiste herinneringen van afgelopen jaar en schrijf deze op de kaartjes. Stop ze opgerold in de glazen bal, sluit deze af met het kurkje en hang de bal met jaartal in de kerstboom. Zo maak je er een hele persoonlijke kerstbal van. Beleef iedere Kerst de herinneringen van dit jaar opnieuw!

Hoe werkt Herinneringen Kerstbal 2022

"Als bedrijfspartner van Alzheimer Nederland ondersteunen wij jaarrond de doelstellingen van de organisatie en dragen wij graag ons steentje bij. Én als extra ondersteuning, is ook dit jaar weer de Herinneringen Kerstbal in al onze winkels verkrijgbaar. "

Paul Vondenhoff, directeur Van Boxtel hoorwinkels
Paul Vondenhoff, directeur Van Boxtel hoorwinkels

Veelgestelde vragen

Wat is de prijs exclusief btw?

De Herinneringen Kerstballen zijn per 2 stuks te bestellen. De prijs per stuk is € 6,57 excl. btw.

Van elke verkochte Kerstbal gaat € 3,50 naar Alzheimer Nederland, voor meer onderzoek naar dementie. Zo maken we samen een toekomst zonder dementie mogelijk.

Het aankoopbedrag is niet als gift aftrekbaar, omdat de kerstballen als tegenprestatie gelden. Wel is het mogelijk om een eventuele extra gift aan Alzheimer Nederland van de winst af te trekken. Per jaar bedraagt de aftrek ten hoogste 50% van de winst, met een maximum van € 100.000. Lees hier meer over.

Wanneer is de levering?

De Herinneringen Kerstballen kunnen waarschijnlijk vanaf november geleverd worden.

De levering vindt plaats binnen een aantal werkdagen na de bestelling, op 1 adres. Uiteraard streven we naar een zo snel mogelijke levertijd. Bij de levering verzenden wij de factuur.

Hoe draag ik hiermee bij aan een toekomst zonder dementie?

Van elke verkochte Kerstbal gaat € 3,50 naar Alzheimer Nederland, voor een beter leven mét en een toekomst zonder dementie.

Het aantal mensen met dementie verdubbelt in de komende jaren en een oplossing is er niet. Nóg niet. 1 op de 5 mensen krijgt dementie! Onderzoekers kunnen dementie stoppen, maar alléén als er meer onderzoek komt. Daar is veel meer geld voor nodig. Alzheimer Nederland voert verschillende campagnes om meer geld voor onderzoek te werven.

Wat is het idee van Herinneringen Kerstbal? Hoe werkt het?

Herinneringen kerstbal instructie
Stan Koedam teamleider Acties & Evenementen Alzheimer Nederland

Vragen over de Herinneringen Kerstbal?

Heb je een vraag over de Herinneringen Kerstbal? Of wil je overleggen hoe jouw bedrijf hieraan kan bijdragen? We komen graag met je in contact! Bel of mail met Stan Koedam via (06) 57 26 44 62 / zakelijk@alzheimer-nederland.nl of vul ons contactformulier in.