Wat doet De BeleefTV om dementie te stoppen?

  • €6.000

    Jaarlijkse bijdrage voor onderzoek
  • €10.000

    Waarde van jaarlijks gesponsorde de BeleefTV voor ouder
  • €1.000

    Ingezameld met 2bike4alzheimer

"Wij zien dagelijks dat de strijd tegen dementie hard nodig is. De samenwerking met Alzheimer Nederland biedt de kans om daar op een leuke manier aan bij te dragen"

Dennis de Wit, directeur De BeleefTV
Dennis de Wit directeur De BeleefTV

2bike4alzheimer

2bike4alzheimer De BeleefTV sponsorde fietste met een team van 5 leden 80 kilometer voor een toekomst zonder Alzheimer in 2021. Ze zamelden daarmee € 1.000 in voor Alzheimer Nederland.

En jaarlijks krijgt het team van 2bike4alzheimer met het hoogste sponsorbedrag een BeleefTV ter waarde van € 10.000, gesponsord door De BeleefTV. Die winnaar mag De BeleefTV Senior in de eigen (zorg)organisatie inzetten of schenken aan een zorginstelling naar keuze.

Wat doet De BeleefTV?

De BeleefTV levert voor zorginstellingen muziek, digitale spellen en andere programma's op een interactieve tablet van tafelformaat. En speciaal voor ouderen met dementie creëerden zij De BeleefTV Senior. Die biedt spelletjes, muziek en conversaties over vroeger die cliënten mentaal en fysiek uitdagen. De BeleefTV prikkelt de hersenen, stimuleert de zintuigen en wekt geluksgevoel op doordat cliënten er laagdrempelig succes mee behalen. De BeleefTV zorgt voor een waardevolle dagbesteding en heeft een bewezen positief effect op bewoners en cliënten.

Lees meer op debeleeftv.com

"Ook De BeleefTV wil de kwaliteit van leven verbeteren van mensen met dementie. Voor dit gezamenlijk doel zetten we ons graag in, dag in dag uit."

Myrinne Snoek, grafisch ontwerper De BeleefTV
Myrinne Snoek, grafisch ontwerper De BeleefTV
Anne Claire van der Lugt teamleider zakelijke markt a.i.

Ook Bedrijfsvriend worden?

Overweeg je om ook Bedrijfsvriend te worden en verschil te maken voor mensen met dementie en hun dierbaren? We bespreken graag samen wat past bij je bedrijf. Zo komen we tot een verbinding die wederzijdse vooruitgang brengt. Neem gerust contact op met Anne Claire van der Lugt via (06) 25 00 79 58 / zakelijk@alzheimer-nederland.nl. Of vul dit contactformulier in.