Wat doet Life After Me om dementie te stoppen?

  • €3.000

    Jaarlijkse bijdrage voor onderzoek
  • €2.425

    Ingezameld met 2bike4alzheimer
  • 67

    Donateurs inspireerden zij tot een gift

"Alzheimer is een vreselijke ziekte. Ik zet me graag in voor een toekomst zonder dementie ."

Wilbert Heijmans, directeur Life After Me
Wilbert Heijmans Life After Me

Bijdragen aan Life After Me

In 2021 deed Life After Me mee aan 2bike4alzheimer. Wilbert Heijmans en Renzo de Hoogen overtuigden 7 anderen om ook op de pedalen te stappen. Samen zamelde het team € 2.423 in voor een toekomst zonder dementie. Life After Me stimuleerde ook de activiteiten van sponsorwerving van anderen door het team met meest creatieve deelname te belonen met een levenslang abonnement op Life After Me.

Wat doet Life After Me?

Life After Me is een gebruiksvriendelijk platform waar klanten al hun digitale informatie verzamelen als digitale nalatenschap. Zij bepalen zelf voor wie de informatie toegankelijk is. Na overlijden vinden dierbaren alle belangrijke gegevens terug op één plek. Zo verlichten klanten het leed van hun nabestaanden.

Lees meer op lifeafterme.com

Anne Claire van der Lugt teamleider zakelijke markt a.i.

Ook Bedrijfsvriend worden?

Overweeg je om ook Bedrijfsvriend te worden en verschil te maken voor mensen met dementie en hun dierbaren? We bespreken graag samen wat past bij je bedrijf. Zo komen we tot een verbinding die wederzijdse vooruitgang brengt. Neem gerust contact op met Anne Claire van der Lugt via (06) 25 00 79 58 / zakelijk@alzheimer-nederland.nl. Of vul dit contactformulier in.