Ga direct naar de contentGa direct naar de content

Wat doet Life After Me om dementie te stoppen?

 • Icoon opbrengst

  €3.000

  Jaarlijkse bijdrage voor onderzoek
 • Icoon herinneringenrit fiets

  €8.445

  Ingezameld met HerinneringenRit
 • Icoon mantelzorg of casemanagement

  67

  Donateurs inspireerden zij tot een gift
Alzheimer is een vreselijke ziekte. Ik zet me graag in voor een toekomst zonder dementie.

— Wilbert Heijmans, directeur Life After Me

Wilbert Heijmans

Bijdragen aan Life After Me

In 2021 deed Life After Me mee aan de Herinneringenrit. Wilbert Heijmans en Renzo de Hoogen overtuigden 7 anderen om ook op de pedalen te stappen. Samen zamelde het team € 2.423 in voor een toekomst zonder dementie. Life After Me stimuleerde ook de activiteiten van sponsorwerving van anderen door het team met meest creatieve deelname te belonen met een levenslang abonnement op Life After Me.

Wat doet Life After Me?

Life After Me is een gebruiksvriendelijk platform waar klanten al hun digitale informatie verzamelen als digitale nalatenschap. Zij bepalen zelf voor wie de informatie toegankelijk is. Na overlijden vinden dierbaren alle belangrijke gegevens terug op één plek. Zo verlichten klanten het leed van hun nabestaanden.

Ook Bedrijfsvriend worden?

Overweeg je om ook Bedrijfsvriend te worden en verschil te maken voor mensen met dementie en hun dierbaren? We bespreken graag samen wat past bij je bedrijf. Zo komen we tot een verbinding die wederzijdse vooruitgang brengt. Neem gerust contact op met Stan Koedam via (06) 57 26 44 62 / [email protected]. Of vul dit contactformulier in.

Stan Koedam