Wat doet Ontzorgd Verhuizen om dementie te stoppen?

  • €3.000

    Jaarlijkse bijdrage voor onderzoek
  • 175

    Relaties verrast met de Herinneringen Kerstballen

  • 1.000+

    Meubels verkocht via kringloopwinkels

"Wij zetten ons in voor een zorgeloze verhuizing, ook voor mensen met dementie. Alzheimer Nederland wil ook mensen ontzorgen die met dementie te maken krijgen. Deze samenwerking past daarom bij ons"

Tim van der Veen, directeur Ontzorgd verhuizen
Tim van der Veen, directeur Ontzorgd Verhuizen

Opbrengst inboedels voor toekomst zonder dementie

Vaak blijft er na een verhuizing inboedel over. Ontzorgd Verhuizen zamelt die in en verkoopt die. Daarvoor werkt het verhuisbedrijf samen met Kringloopwinkels. Een groot deel van de opbrengst doneert Ontzorgd Verhuizen aan Alzheimer Nederland. Inmiddels zijn er al ruim 1.000 meubelstukken verkocht.

Wat doet Ontzorgd Verhuizen?

Ontzorgd Verhuizen is een verhuisbedrijf voor senioren. Stress en zorgen zijn van de baan. Niet alleen doordat het gespecialiseerde verhuisbedrijf alles voor u kan doen. Vooral door de persoonlijke manier waarop zij dat doen. Ontzorgd Verhuizen verhuist mensen.

Lees meer op ontzorgdverhuizen.nl

"Wij bundelen onze kracht en positieve energie graag met die van Alzheimer Nederland."

Simone van der Veen, directeur Ontzorgd Verhuizen
Simone van der Veen, directeur Ontzorgd Verhuizen
Anne Claire van der Lugt teamleider zakelijke markt a.i.

Ook Bedrijfsvriend worden?

Overweeg je om ook Bedrijfsvriend te worden en verschil te maken voor mensen met dementie en hun dierbaren? We bespreken graag samen wat past bij je bedrijf. Zo komen we tot een verbinding die wederzijdse vooruitgang brengt. Neem gerust contact op met Anne Claire van der Lugt via (06) 25 00 79 58 / zakelijk@alzheimer-nederland.nl. Of vul dit contactformulier in.